• Κοινωνία

    Ανατροπή με την κόρη του προέδρου της Λέστερ: Διαψεύδεται πως βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο

    • NewsRoom


    Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν την μεγαλύτερη κόρη του ιδιοκτήτη της Λέστερ Βιχάι Σριβανταναπράμπα, Βοράμας, να βρίσκεται μεταξύ των επιβατών του μοιραίου ελικοπτέρου, που συνετρίβη το βράδυ του Σαββάτου έξω από το King Power Stadium.

    Πηγές της Λέστερ Σίτι προχώρησαν στη σχετική διάψευση των δημοσιευμάτων των βρετανικών μέσα ενημέρωσης, την ώρα που η αστυνομία του Λέστερσαϊρ, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να υπάρξει νέα ενημέρωση για την συντριβή.

    «Κατανοούμε ότι πολλοί περιμένουν μία νέα ενημέρωση για τη συντριβή του ελικοπτέρου στο King Power Stadium χθες τη νύχτα. Εργαζόμαστε με έναν αριθμό υπηρεσιών για να ενημερώσουμε εκ νέου το κοινό και τον Τύπο. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και τα μηνύματα υποστήριξης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

    Την ίδια ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ούτε για τον θάνατο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη της ομάδας, ωστόσο ήδη οπαδοί των «Αλεπούδων» έχουν αρχίσει να θρηνούν, αποδίδοντας τιμές έξω από το γήπεδο της ομάδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: BBC: Νεκρός ο Ταϊλανδός πρόεδρος της Λέστερ από την συντριβή ελικοπτέρου



    ΣΧΟΛΙΑ