• Business

    Victor Tedesco-Premier Capital : Ακόμη 9 McDonald’s στην Ελλάδα

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Premier Capital Victor Tedesco


    Επενδύσεις 10,5 εκατ. ευρώ στην ελληνική αγορά για τη δημιουργία 9 ακόμα εστιατορίων McDonald’s σχεδιάζει η Premier Capital για την επόμενη τριετία με στόχο να φτάσει τα 31 μέχρι το 2018, και έτσι να δημιουργήσει τουλάχιστον 280 νέες θέσεις εργασίας.
    Το 2015 ήταν μια θετική χρονιά για την Premier Capital Ελλάς, καθώς οι συνολικές πωλήσεις της παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 15.22%, αν και ακόμη οι επίσημες λογιστικές καταστάσεις για το έτος 2015 δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.
    mcdonalds
    Στη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από 7,4 εκατομμύρια πελάτες στα εστιατόρια McDonald’s στην Ελλάδα ενώ όπως σημειώνει ο κ. Victor Tedesco, “η θετική πορεία της δραστηριότητας της εταιρίας ενισχύει τις εκτιμήσεις μας για την υλοποίηση ενός φιλόδοξου επενδυτικού προγράμματος για το τρέχον έτος”.
    Η εταιρία Premier Capital Hellas άνοιξε στις 11 Δεκεμβρίου 2015, επί της Λ. Ποσειδώνος & Β. Κατράκη ένα νέο εστιατόριο στη Γλυφάδα.
    mcdonalds_3
    Είναι το 22ο εστιατόριο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η εταιρία στην Ελλάδα. Το συνολικό ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 1 εκατ. ευρώ και δημιουργήθηκαν 22 νέες θέσεις εργασίας.
    mcdonaldsthessalon
    Νωρίτερα στις 2 Απριλίου του 2015 ξεκίνησε το νέο κατάστημα McDonald’s στην Θεσσαλονίκη, το 21ο κατάστημα της εταιρείας στην Ελλάδα, στο νέο εμπορικό κέντρο One Salonica Outlet Mall στην οδό Γιαννιτσών 61 και Κωλέττη. Το νέο κατάστημα με δυναμικό 20 ατόμων επανέφερε την αλυσίδα McDonald’s στη Θεσσαλονίκη, όπου το τελευταίο εστιατόριο που λειτουργούσε έκλεισε το 2013.



    ΣΧΟΛΙΑ