• Business

    Tsavliris Salvage: Επενδύστε σε ρυμουλκά, εξοπλισμό και πλήρωμα

    tsavliris

    Ανδρέας, Νίκος και Γιώργος Τσαβλίρης, Tsavliris Salvage Group


    Στην αγορά νέων ρυμουλκών, ειδικού εξοπλισμού και στην εκπαίδευση πληρώματος προτρέπει τους πλοιοκτήτες του κλάδου η Tsavliris Salvage Group, συμφερόντων της οικογένειας Τσαβλίρη, έτσι ώστε να μπορέσουν οι εταιρείες να αντιμετωπίσουν τις ολοένα και αυξανόμενες προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο.

    Η εταιρεία έκανε έκκληση στους πλοιοκτήτες ρυμουλκών πως σαφέστατα προτιμότερο είναι να προχωρήσουν σε ανανέωση του στόλου τους παρά να ακολουθήσουν την πεπατημένη και να συνεχίσουν να μειώνουν τα κόστη. Και αυτό έρχεται ως απάντηση στον αριθμό των δεξαμενόπλοιων, των φορτηγών πλοίων και των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων που συνεχώς αυξάνεται.

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tug Technology & Business, ο πρόεδρος της Tsavliris, δήλωσε ότι “Ο ολοένα και αυξανόμενος αριθμός μεγάλων πλοίων σε διεθνές επίπεδο και η πολυπλοκότητα των ζητημάτων τους προστάζουν πιο ξεκάθαρα από ποτέ σε μια καλά εξοπλισμένη βιομηχανία διάσωσης. Η ναυτιλιακή και η ασφαλιστική βιομηχανία αναγνωρίζουν πλήρως την ανάγκη για ανανέωση και βελτίωση της τεχνικής ικανότητας των ρυμουλκών πλοίων έτσι ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα και αποτελεσματικότερα στα ατυχήματα”.

    tsavliris

    Επιπλέον, ο πρόεδρος προσέθεσε ότι οι ανάγκες της ναυτιλίας μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο αν παρασχεθούν κίνητρα στις εταιρείες διάσωσης ώστε να επενδύσουν σε νέα ρυμουλκά πλοία, ειδικό εξοπλισμό και στην κατάλληλη εκπαίδευση της ομάδας διάσωσης. Παρόλα αυτά, αυτό δε φαίνεται να ισχύει σε όλες τις αγορές. “Παρότι υπάρχει σύγκλιση απόψεων σε αυτό το ζήτημα (των επενδύσεων), οι μέτοχοι των εταιρειών, που έχουν υποστηρίξει σθεναρά την μείωση του κόστους, τείνουν να ξεχνούν τι συμβαίνει στην πράξη. Αυτή η νοοτροπία δεν συμφέρει ως τακτική σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, όμως ελπίζουμε πως θα υπάρξει αλλαγή στάσης με τον καιρό”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Tsavliris.

    Η εταιρεία Tsavliris Salvage Group είναι μια από τις πιο ενεργείς και κυρίαρχες εταιρείες στον κλάδο της διάσωσης σε διεθνές επίπεδο, ενώ έχει εκτελέσει πάνω από 3.000 επιχειρήσεις ναυαγιαιρεσιών, ρυμουλκήσεων και διάσωσης πλοίων. Διαθέτει ρυμουλκά πλοία σε τοποθεσίες-κλειδιά και έτσι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να προσφέρει υπηρεσίες ρυμούλκησης και να συνδράμει σε περιπτώσεις θαλάσσιων ατυχημάτων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/clarksons-ta-nafpigia-fitozooun-senaria-gia-parangelia-ekplixi-apo-ellina-efoplisti/74845

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/vesselsvalue-16-tou-pagkosmiou-stolou-axizi-oso-ta-paliosidera-ti-ischii-gia-ta-ellinika-plia/74864



    ΣΧΟΛΙΑ