ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Toyota σημείωσε τρίτο συνεχόμενο ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως για τον μήνα Μάιο, με 955.532 οχήματα να πωλούνται, καταγράφοντας αύξηση 8% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.
Όπως αναφέρουν οι Financial Times, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 4% στην Ιαπωνία, 7% στην Κίνα και 11% στη Βόρεια Αμερική, κυρίως λόγω της ισχυρής ζήτησης για υβριδικά οχήματα.
Ωστόσο, η εταιρεία θα προχωρήσει σε αύξηση τιμών για ορισμένα μοντέλα στις ΗΠΑ, κατά πάνω από 200 δολάρια από τον επόμενο μήνα, λόγω των επιπτώσεων του σινοαμερικανικού εμπορικού πολέμου.
Η κίνηση αυτή ακολουθεί την απόφαση της Mitsubishi Motors να αυξήσει τις τιμές για τρία από τα μοντέλα της στις ΗΠΑ. Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να περιορίσουν τις ζημίες που ενδέχεται να προκύψουν από την εμπορική σύγκρουση μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Διαβάστε επίσης
Aegean: Από 3,70% έως 4,05% το εύρος του επιτοκίου για την έκδοση του ομολόγου των 250 εκατ. ευρώ
Η Genoa Sea Brokers ιδρύει την Gsb Athens και ανοίγει γραφεία στον Πειραιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
