ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 621 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 6,90% σε ετήσια βάση, βλέπουν να διαμορφώνονται το δεύτερο τρίμηνο οι πωλήσεις του ομίλου Τιτάν οι αναλυτές της AXIA, λόγω της ισχυρής ζήτησης (ιδιαίτερα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ) και των ενεργειών που έγιναν σε επίπεδο τιμολόγησης τα τελευταία τρίμηνα.
Η τιμολόγηση και η χαλάρωση του ενεργειακού κόστους αναμένεται να οδηγήσουν τα EBITDA 29,8% υψηλότερα σε ετήσια βάση, στα 120,3 εκατ. ευρώ, οδηγώντας τα καθαρά κέρδη στα 54,9 εκατ. ευρώ έναντι 43,9 εκατ. ευρώ το β’ τρίμηνο του 2022.
Για το α’ εξάμηνο του 2023, οι αναλυτές εκτιμούν ότι ο όμιλος θα παρουσιάσει αύξηση κύκλου εργασιών κατά 16,80% σε ετήσια βάση, σε 1,209 δισ. ευρώ, με τα EBITDA να αυξάνονται 63,60% σε ετήσια βάση στα 227,5 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 99,2 εκατ. ευρώ (119% σε ετήσια βάση).
Η Τιτάν ανακοινώνει αποτελέσματα στις 27 Ιουλίου, πριν από το άνοιγμα της αγοράς.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Οριακή αύξηση παραγωγής μετά την αποχώρηση των ΗΑΕ στα 188.000 βαρέλια ημερισίως
- Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
- ΥΠΠΟ – ΕΚΚΟΜΕΔ: Το νέο 5ετές Σχέδιο Δράσης «Greece On Screen» αξίας 750 εκατ. ευρώ που θα φέρει τη νέα εποχή στην οπτικοακουστική δημιουργία
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα σε προορισμό για το yachting
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.