• Business

    Τι απαντά ο επικεφαλής της Μηχανικής κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε δημοσίευμα του mononews

    Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, Μηχανική

    Πρόδρομος Εμφιετζόγλου


    Με αφορμή πρωινό δημοσίευμα του mononews.gr στην στήλη wise man, ο επικεφαλής της κατασκευαστικής εταιρίας Μηχανικής κος Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε επικοινωνία που είχε με το Mononews.gr αναφέρει ότι:

    • Για το ραντεβού με την κα Βασιλεία Σκότη, οικονομική διευθύντρια του υπουργείου Μεταφορών Υποδομών: Πράγματι, έχει συναντηθεί με τον Οικονομική διευθύντρια του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κα Βασιλεία Σκότη με αντικείμενο της συνάντησης την τακτοποίηση της πληρωμής προς την εταιρεία του καθώς υπάρχει – από την πλευρά του υπουργείου – καθυστέρηση άνω των 8 μηνών. Στον αν έκανε λογοπαίγνιο με το επώνυμό της, όπως αναφέρει η στήλη, ο κ. Εμφιετζόγλου αναφέρει ότι δεν θυμάται αν ο ίδιος της είπε “θα σε σκοτεινιάσω” ή αν ο ίδιος ανέφερε ότι «σκοτεινιάζει».
    • Για την επίσκεψή του στην Βουλή: Επισημαίνει ότι όταν πήγε στην Βουλή επισκέφθηκε στον δεύτερο όροφο τα γραφεία του κ. Βαρουφάκη… κι όχι του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η στήλη Wiseman δεν έγραψε ότι ο κ. Εμφιετζόγλου πήγε στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ότι πήγε στον 2ο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.
    • Για την συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών: Ο κ. Εμφιετζόγλου τονίζει ότι δεν συναντήθηκε με τον υπουργό, όπως ανέφερε η στήλη. Η συνάντηση, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου έγινε πριν 1-1,5 μήνα με τους γενικούς διευθυντές – και όχι με τον ίδιο τον υπουργό – του υπουργείου, οι οποίοι μετά το πέρας αυτής ενημέρωσαν για τον ταραχώδη διάλογο που είχαν με τον κ. Εμφιετζόγλου τον Κ. Αχ. Καραμανλή, ο οποίος τους είπε ότι θα τους στηρίξει ακόμη κι αν αποφασίσουν να απευθυνθούν στην δικαιοσύνη!



    ΣΧΟΛΙΑ