• Business

    Τέλος ο Τζώρτζης από τη ΔΕΠΑ

    Δημήτρης Τζώρτζης. CEO ΔΕΠΑ


    Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΠΑ και αποφασίστηκε η αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Δημήτρη Τζώρτζη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΣ της ΔΕΠΑ θα ανασυγκροτηθεί εκ νέου άμεσα.

    Σύμφωνα με πηγές, «η ατολμία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΠΑ που διαιώνιζε μια διοικητική κρίση και η ανάγκη να επανέλθει ηρεμία στην εταιρεία, διασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία τόσο της ίδιας όσο και της αγοράς, επέβαλλαν στους μετόχους της ΔΕΠΑ να αναλάβουν πρωτοβουλίες επίλυσης της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί. Στο πλαίσιο αυτό, νωρίτερα συγκλήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση, η οποία αποφάσισε την ανάκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου και μέλος του ΔΣ κ. Δημήτρη Τζώρτζη».

    ‘Οσον αφορά την επόμενη ημέρα, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι προσωρινά της θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου θα αναλάβει ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Β. Δότσης.

    Υπενθυμίζεται ότι εδώ και τρεις εβδομάδες ο υπουργός Ενέργειας κ. Σταθάκης είχε ζητήσει την απομάκρυνση του κ. Δ. Τζώρτζη κάτι που όμως δεν έκανε το Δ.Σ της ΔΕΠΑ.

    Ακολούθως ζήτησε από τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και των ΕΛΠΕ να προχωρήσουν στη σύγκληση γενικής συνέλευσης και να αναθέσουν τα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον κ. Δότση.



    ΣΧΟΛΙΑ