• Business

    Σταύρος Κρασαδάκης (GS Traveler): Το ταξίδι με μοτοσικλέτα BMW είναι μια luxury εμπειρία


    Η GS Traveler είναι υπόθεση τριών φίλων – του Σταύρου Κρασαδάκη, του Τάσου Βαγιανέλη, ιδρυτή της ΒΜW Βαγιανέλης, και του  Νίκου Ανδρικόπουλου – και δημιουργήθηκε για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν στην Ελλάδα ταξίδια με μοτοσυκλέτες BMW.

    Η ΒΜW Βαγιανέλης ξεκίνησε τη διαδρομή της το 1989, με ιδρυτές τον Τάσο και Γιάννη Βαγιανέλη και από το 1990 είναι ο επίσημος Έμπορος Μοτοσυκλετών ΒΜW  και σταθερά ο No1 σε πωλήσεις επίσημος έμπορος Μοτοσυκλετών BMW πανελλαδικά.

    Το 2018 οι τρεις συνεργάτες  αποφάσισαν να επενδύσουν στην παροχή υπηρεσιών ενοικιάσεως μοτοσυκλετών BMW, είτε για μεμονωμένα είτε για οργανωμένα ταξίδια ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οδηγός τους, η δίψα για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και εξυπηρέτησης σε Έλληνες και ξένους αναβάτες, αλλά και το πάθος για τις μηχανές BMW και τις πρωτοπόρες κινήσεις στις οποίες ανοίγει το δρόμο σήμερα η τεχνολογία.

    Οι μοτοσικλέτες BMW είναι leader την αγορά και ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις των οδηγών για την ποιότητα της οδήγησης και την ασφάλεια που προσφέρουν. Έχουν λάτρεις σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι πλέον δεν είναι ανάγκη να έρθουν οδικώς στην Ελλάδα για να απολαμβάνουν τις εκδρομές τους με την αγαπημένη τους μηχανή BMW. Mπορούν να ταξιδέψουν για την Ελλάδα με ένα οικονομικό αεροπορικό εισιτήριο και να νοικιάσουν για όσες ημέρες θέλουν και όπου επιθυμούν, το μοντέλο που τους αρέσει και έτσι να γνωρίσουν με ένα μοναδικό τρόπο τις ομορφιές της χώρας.

    Ο Σταύρος Κρασαδάκης, συνιδρυτής αλλά και η ψυχή πίσω από την τεχνολογική πλατφόρμα της εταιρείας, μας παρουσιάζει την ιδέα που έγινε σε ένα χρόνο  εταιρεία, η VAGIANELIS MOTO RENTALS, και πλατφόρμα, η gstraveler.gr, που προσκαλεί τους φαν της μοτοσικλέτας από όλο τον κόσμο να γνωρίσουν τις ομορφιές της  Ελλάδας από τα ασφάλτινα στροφιλίκια της, αλλά και από τις απέραντες χωμάτινες διαδρομές της από την Πίνδο μέχρι τα Λευκά Όρη. Μια άλλη Ελλάδα, αυτή που μπορεί να απολαύσει κανείς μόνο οδηγώντας μια πολυτελή μηχανή, χαρίζοντας του αλησμόνητες εμπειρίες.

    Πώς αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια εταιρεία αποκλειστικά με ενοικιάσεις μηχανών BMW;

    Η Ελλάδα σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους ταξιδιωτικούς προορισμούς παγκοσμίως, αυξάνεται ο αριθμός τουριστών που μας επισκέπτονται και πολλοί από αυτούς αγαπούν τα ταξίδια με τη μηχανή γιατί μια μηχανή μπορεί να δώσει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις στους ταξιδιώτες και να γνωρίσεις καλύτερα ένα τόπο. Η gstraveler.gr απευθύνεται στους λάτρεις των μηχανών που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα με μηχανή και να ζήσουν την κάθε διαδρομή με όλες τις αισθήσεις τους, χωρίς όμως να είναι αναγκασμένοι να έρθουν με τη μηχανή τους από τη χώρα τους, ξοδεύοντας πολλά  για καύσιμα και χάνοντας χρόνο. Μπορούν να έρθουν με ένα οικονομικό αεροπορικό εισιτήριο και μετά να νοικιάσουν την BMW μηχανή που προτιμούν, επιλέγοντας από τα 5 μοντέλα που διαθέτουμε. Και όλα αυτά μπορούν να τα έχουν κάνει από το σπίτι τους όταν οργανώνουν το ταξίδι τους και η μηχανή να τους περιμένει την ώρα που θέλουν και στο σημείο που επιλέγουν.

    Η VAGIANELIS MOTO RENTALS, είναι πια πραγματικότητα ήδη από τον Μάρτιο του 2018 , αρχίζοντας να εμπλουτίζει τον στόλο της με τα μοντέλα της BMW Motorrad που αγαπήθηκαν διεθνώς.  Ξεκινήσαμε  αυτό ταξίδι, δίνοντας σας την δυνατότητα και την ευκαιρία να δουν οι λάτρεις των μηχανών την Ελλάδα, όπως ονειρεύονται. Η Ελλάδα είναι πάρα πολύ όμορφη με μηχανή, γιατί είναι ένα μέσο που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και μπορείς να φτάσεις εκεί που αλλιώς δεν θα έφτανες.

    Γιατί μόνο BMW;

    Σήμερα το 80% των μοτοσικλετιστών που κάνουν tour έχουν BMW, γιατί είναι η πιο κατάλληλη μηχανή για ταξίδια  και στην Ευρώπη έχει την πρώτη θέση. Όποιος οδηγεί μηχανή, το όνειρό του είναι να οδηγήσει μια BMW και ακόμη κι αν δεν την έχει, θα την αναζητήσει και θα την επιλέξει να την νοικιάσει για να την οδηγήσει.

    Η μεγάλη BMW είναι σαν να οδηγείς ένα αυτοκίνητο, έχει φοβερές προδιαγραφές ασφαλείας για τον οδηγό και το συνοδηγό, προσφέρει πολύ μεγάλη άνεση στο δρόμο γιατί έχει συστήματα που προστατεύουν τον οδηγό από τον αέρα, τα φρεναρίσματά της είναι διαφορετικά και είναι φτιαγμένη για να κάνεις ξεκούραστα διαδρομές πολλών χιλιομέτρων. Πιστεύουμε ότι στα 32 εκατ. τουριστών που περιμένουμε κάποιες χιλιάδες είναι μοτοσικλετιστές, που ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν την Ελλάδα με μοτοσικλέτα και πλέον μπορούν να το κάνουν, κάνοντας μάλιστα την κράτησή τους από την πλατφόρμα μας από πολύ πριν έρθουν. Το ταξίδι με μοτοσικλέτα είναι μια Luxury εμπειρία και δεν συγκρίνεται με τίποτα.  Εκτιμώ ότι η εν δυνάμει ζήτηση  είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά από μας και τον ανταγωνισμό. Πρέπει μόνο να το κάνουμε γνωστό, ώστε να μάθουν οι τουρίστες ότι μπορούν τόσο απλά να νοικιάσουν το μοντέλο BMW που επιθυμούν.

    Γι αυτό απευθυνόμαστε στην παγκόσμια τουριστική αγορά και χρησιμοποιούμε τα διεθνή τουριστικά site, το google και όλα τα socila media για να φτάσουμε σε όσους ενδεχομένως ενδιαφέρονται, να μας γνωρίσουν.

    Οι λάτρεις των μηχανών κάνουν ομάδες και ταξιδεύουν μαζί;

    Ναι υπάρχει αυτή η τάση. Είναι πολλοί που επιλέγουν κάτι οργανωμένο, νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια και έχουν και παρέα. Κι εμείς προσφέρουμε και οργανωμένες εκδρομές με ξεναγήσεις και επιλογές για όλη την ημέρα, αφού η εταιρεία λειτουργεί και ως τουριστικό πρακτορείο. Φέτος ο τομέας αυτός παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση. Μια άλλη τάση που κινείται ανοδικά στους οδηγούς μηχανών είναι η προτίμηση για τις Off-road διαδρομές. Έχουμε ήδη αρχίσει τα Mud Suterdays διαδρομές σε χωματόδρομο με πιστοποιημένο οδηγό, τον κ. Β. Κούτρο, που είναι εξειδικευμένος οδηγός για χώμα. Οργανώνουμε ειδικές εκδρομές, στις οποίες μάλιστα έρχονται όλο και περισσότερες γυναίκες… και από του χρόνου θα δώσουμε μια καινούργια διάσταση σε αυτή τη δράση…



    ΣΧΟΛΙΑ