• Business

    Συνεχίζει τη λειτουργία του το Amanzoe

    • NewsRoom

    Γιώργος Χρυσικός – Μίλτος Καμπουρίδης


    Ξαναρχίζει τη λειτουργία του, από το Σάββατο 9 Ιουλίου, το Amanzoe, μετά την περιπέτεια με τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Κρανίδι Αργολίδας και εξαπλώθηκε στο δάσος κοντά στο πολυτελές ξενοδοχείο του επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη.

    Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, από το Σάββατο 9 Ιουλίου, το Amanzoe θα ξαναρχίσει να λειτουργεί και θα καλωσορίσει ξανά τους επισκέπτες του. Σημειώνεται μάλιστα πως χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των τοπικών αρχών και των εθελοντών, η έκταση της πυρκαγιάς δεν ήταν τόσο σφοδρή όσο αρχικά φοβούνταν, επιτρέποντας έτσι στο Amanzoe να συνεχίσει επιτυχώς την λειτουργία του για τη θερινή περίοδο.

    Κατά την επανέναρξη της λειτουργίας του συγκροτήματος, η εταιρεία θα επικεντρωθεί αρχικά, όπως σημειώνεται, σε έναν επιλεγμένο αριθμό βιλών και παραθαλάσσιων καμπανών, τις οποίες θα ακολουθήσουν αρκετά Pavilion από την Πέμπτη 21 Ιουλίου. 

    «Είμαστε ευγνώμονες που ένας περιορισμένος αριθμός Pavilion υπέστη μόνο εξωτερικές ζημιές, επιτρέποντάς μας έτσι να εντάξουμε τα δωμάτια ξανά στη δυναμικότητα του ξενοδοχείου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων. Όλες οι υπηρεσίες και οι εγκαταστάσεις θα είναι πλήρως λειτουργικές, συμπεριλαμβανομένου του Beach Club, του μπαρ, του εστιατορίου, του γυμναστηρίου, του spa, και του yoga studio στο κεντρικό κτίριο του Amanzoe. Το εστιατόριο Nama και η παρακείμενη πισίνα του θα ανοίξουν ξανά σύντομα μετά τις εργασίες εξωραϊσμού, με επιλεγμένα πιάτα από το μενού διαθέσιμα στους επισκέπτες να απολαύσουν στο μπαρ», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    Ως προς τα τμήματα του περιβάλλοντος τοπίου τα οποία επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά, επισημαίνεται πως έχουν ήδη αναληφθεί πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης περιοχής και την αναφύτευση της χλωρίδας. Μάλιστα, με την ευκαιρία του εορτασμού της 10ης επετείου του εμβληματικού συγκροτήματος, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη συμβολική σημασία μετά τα πρόσφατα γεγονότα, προσκαλούνται οι επισκέπτες «να γιορτάσουν μαζί μας διαμένοντας στο ξενοδοχείο και να συμβάλουν στις προσπάθειες αναδάσωσης του περιβάλλοντος χώρου φυτεύοντας ένα δενδρύλλιο. Για κάθε δέντρο που φυτεύεται, το Amanzoe θα κάνει μια δωρεά στις τοπικές πυροσβεστικές αρχές που μας βοήθησαν στη διαφύλαξη του συγκροτήματος».

    Λόγω της αρχικής περιορισμένης διαθεσιμότητας των Pavilion, η ομάδα του Amanzoe επικοινωνεί με όλους τους επισκέπτες για να επιβεβαιώσει την κατάσταση της κράτησής τους, επικοινωνώντας με όσους έχουν επικείμενες κρατήσεις κατά προτεραιότητα.

    Επισημαίνεται ακόμη πως η εμπειρία του Amanzoe παραμένει ανεπηρέαστη.

    «Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε τις τοπικές αρχές και τους εθελοντές, καθώς και τους εκλεκτούς μας καλεσμένους και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή υποστήριξη και ενθάρρυνση», καταλήγει η ανακοίνωση.

    Διαβάστε ακόμη

    Μίλτος Καμπουρίδης: Στη μάχη με τη φωτιά για να σωθεί το ξενοδοχείο Amanzoe (εικόνες)



    ΣΧΟΛΙΑ