• Business

    Μίλτος Καμπουρίδης: Στη μάχη με τη φωτιά για να σωθεί το ξενοδοχείο Amanzoe (εικόνες)

    • NewsRoom
    Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου

    Μίλτος Καμπουρίδης και Μαρίνα Βερνίκου


    Νύχτα αγωνίας έζησαν ο Μίλτος Καμπουρίδης και η Μαρίνα Βερνίκου.

    Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν πυροσβέστες για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στο Κρανίδι Αργολίδας και εξαπλώθηκε στο δάσος κοντά στο πολυτελές ξενοδοχείο Amanzoe, του επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη.

    Σήμερα η πυρκαγιά έχει τεθεί αισίως υπό έλεγχο.

    Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο Μίλτος Καμπουρίδης μοιράστηκε σοκαριστικές φωτογραφίες από την έκταση που πήρε η φωτιά, το πόσο κοντά έλειψε να γίνει στάχτη το ξενοδοχείο και τις προσπάθειες των εναέριων και επίγειων μέσων να τη σβήσουν.

    Οι φλόγες μπήκαν στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe, το οποίο σύμφωνα με τον επιχειρηματία εκκενώθηκε εγκαίρως.

    «Ήταν μια νύχτα χωρίς ύπνο. Φροντίσαμε όμως να μην τραυματιστεί κανείς και η καταστροφή περιορίστηκε. Όλο το προσωπικό μας είναι σε θέση να καθαρίσει και να αποκαταστήσει τις ζημιές σε ορισμένους από τους εξωτερικούς χώρους και κυρίως στη φύση.

    Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους συμμετείχαμε σε αυτόν τον άνισο αγώνα και σε όλους όσους εργάζονται για να διατηρήσουν τη θέση του Amanzoe στην κορυφή του κόσμου», έγραψε χαρακτηριστικά ο σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου.

    Ακόμη μέσα από το Instagram, ο ίδιος εξήγησε το τι έχει συμβεί, τονίζοντας ότι όλοι οι επισκέπτες είναι ασφαλείς. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι το ξενοδοχείο δεν έχει υποστεί ζημιές, παρά μόνο σε μερικά στέγαστρα.

    Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Miltos Kambourides (@miltoskamb)

    Διαβάστε επίσης:

    Dolphin Capital: Τι πηγαίνει πίσω τα σχέδια του Μίλτου Καμπουρίδη στην Ελλάδα

    Μίλτος Καμπουρίδης (Dolphin Capital): Aυξήθηκε η υπεραξία των resort λόγω της πανδημίας

    Μίλτος Καμπουρίδης (Dolphin Capital): Το επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα βελτιώνεται- Χρειάζονται κι άλλες μεταρρυθμίσεις



    ΣΧΟΛΙΑ