ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση είχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σιάο Τζουντσένγκ.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι προοπτικές της επένδυσης της COSCO και πως αυτή μπορεί να επιδράσει θετικά στη γενικότερη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά.
Σημειώνεται, ότι στην παρουσία της COSCO είχε συμβάλει ο κ. Βαρβιτσιώτης κατά την προηγούμενη θητεία του στο Υπουργείο Ναυτιλίας.
Στη συνάντηση, που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, εξετάστηκαν ακόμα δυνατότητες εμβάθυνσης της ναυτιλιακής συνεργασίας Ελλάδας – Κίνας, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να προτείνει τη συμμετοχή ελληνικών εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ναυτιλιακού εξοπλισμού στα κινεζικά ναυπηγεία.
Διαβάστε επίσης:
Ζελένσκι: Η Ρωσία βάζει στο στόχαστρο τις υποδομές της συμφωνίας για τα σιτηρά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίσσα Λαιμού: Νέo ντοκουμέντο – Φωτογραφία με το πρησμένο χέρι από το μοιραίο τσίμπημα
- Ισραήλ: Η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στον στολίσκο Global Sumud Flotilla να φτάσει στη Λωρίδα της Γάζας
- Τραμπ: Εξετάζει να εξαιρέσει τους γιατρούς από τον δασμό για μετανάστες εργαζόμενους
- Ιταλία-Απεργία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη: Επεισόδια και καταστροφές στο Μιλάνο, δώδεκα τραυματίες
