ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μελίνα Τραυλού: Οι Έλληνες εφοπλιστές τάσσονται υπέρ μια νέας υποεπιτροπής στον ΙΜΟ που θα εξετάσει την εφαρμογή της αποανθρακοποίησης
«Η στοχοποίηση της ναυτιλίας πλήττει την διεθνή ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών», δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, με αφορμή τα τελευταία περιστατικά και ναυτικά ατυχήματα.
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για την απώλεια ναυτικών εν ώρα καθήκοντος, καθώς και για τις επιθέσεις σε πλοία που υπηρετούν την ομαλή λειτουργία της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας.
Η στοχοποίηση της ναυτιλίας, οικονομικά, πολιτικά και επιχειρησιακά, πλήττει τη διεθνή ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών του κόσμου.
Η προστασία της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας είναι χρέος όλων μας, καθώς αποτελεί θεμέλιο ειρήνης, σταθερότητας και ανθρωπισμού. Οι θάλασσες οφείλουν να είναι ελεύθερες και ασφαλείς», ανέφερε η κ. Τραυλού.
Διαβάστε επίσης
Δανάη Μπεζαντάκου: Η ναυτιλία θα διδάσκεται στην ΣΤ΄ Δημοτικού και στην Γ΄ Γυμνασίου
Το Pireas 2025 γιόρτασε τα 50 χρόνια της Ελληνικής Ναυλομεσιτείας
Κυριακούλης: Ο Ρήγας Τζώρτζης νέος πρόεδρος του ΔΣ, CEO o Γεώργιος Κουτσός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος σπάει το ταμείο και ρίχνει τρελά λεφτά στον Παναθηναϊκό
- Πιερρακάκης στο Reuters: Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στις διασυνοριακές συγχωνεύσεις και εξαγορές στην Ευρώπη
- Αυτές είναι οι «σιδηρές κυρίες» του ελληνικού ποδοσφαίρου
- Από Κουτσόγιωργα σε Βελόπουλο: H ατάκα φτηνή, η δημοκρατία ακριβή
