• Ναυτιλία

    Πανηγυρική λήξη της συνεδρίασης στο Nasdaq με τον Σταμάτη Τσαντάνη να χτυπάει το καμπανάκι

    Nasdaq

    Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)


    Η Seanergy Maritime Holdings Corp. (Nasdaq: SHIP) είχε την τιμητική της σήμερα το Nasdaq MarketSite στην Times Square.

    Προς τιμήν της περίστασης, ο κ Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, χτύπησε το Καμπανάκι του Κλεισίματος των εργασιών του NASDAQ.

    Η Seanergy Maritime Holdings Corp. είναι η μόνη εισηγμένη στις ΗΠΑ ναυτιλιακή εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα των πλοίων ξηρού φορτίου τύπου Capesize.

    Η Seanergy παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου μέσω ενός σύγχρονου στόλου πλοίων Capesize. Ο στόλος της Εταιρείας αποτελείται από 17 πλοία Capesize με μέση ηλικία περίπου 12 έτη και συνολική χωρητικότητα φορτίου περίπου 3.011.083 dwt.

    Nasdaq
    Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

    Η Εταιρεία έχει συσταθεί στα Νησιά Μάρσαλ και έχει εκτελεστικά γραφεία στη Γλυφάδα στην Ελλάδα. Οι κοινές μετοχές της Εταιρείας διαπραγματεύονται στην χρηματιστηριακη αγορά Nasdaq με το σύμβολο «SHIP».

    Η Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) είναι μια παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που εξυπηρετεί τις κεφαλαιαγορές και άλλους κλάδους. Η ποικίλη προσφορά δεδομένων, αναλυτικών στοιχείων, λογισμικού και υπηρεσιών δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βελτιστοποιήσουν και να εκτελέσουν το επιχειρηματικό τους όραμα με σιγουριά.

    Nasdaq
    Nasdaq (Πηγή: Twitter @NasdaqExchange)

    Διαβάστε επίσης:

    Συνολικά 34 πλοία, αξίας άνω των 4 δισ. δολαρίων, ναυπηγεί η Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη

    Υπαγωγή στο καθεστώς στρατηγικής επένδυσης ταχείας αδειοδότησης για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά



    ΣΧΟΛΙΑ