• Ναυτιλία

    Ο Αλέξανδρος Βαλέντης στην Transport Capital

    Αλέξανδρος Βαλέντης

    Αλέξανδρος Βαλέντης


    Η Transport Capital, η οποία είναι μια εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων και χρηματοοικονομικών συμβουλών με επίκεντρο τη Ναυτιλία ανακοίνωσε την ένταξη στο δυναμικό της του Αλέξανδρου Βαλέντη ως Διευθυντή στο γραφεία της στην Ελλάδα.

    Με σχεδόν είκοσι χρόνια εμπειρίας στον ναυτιλιακό τομέα, ο Αλέξανδρος Βαλέντης φέρνει μαζί του πληθώρα χρηματοδότηση πλοίων και εμπειρία στη διαχείριση πλοίων.

    Μετά την καριέρα του στη Maersk στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μετακόμισε στην Proton Bank όπου ήταν στέλεχος στην Τράπεζα από το 2006 έως το 2012. Μετά από αυτό συνέχισε να επικεντρώνεται σε έργα χρηματοδότησης ναυτιλίας στις OW Bunker, Golden Destiny και Maersk Broker.

    Ο Αλέξανδρος Βαλέντης διαθέτει μεταπτυχιακό στις Θαλάσσιες Μεταφορές από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne και MBA στις Διεθνείς Επιχειρήσεις από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire. Είναι επίσης Επίκουρος Καθηγητής – Ναυτιλιακά Χρηματοοικονομικά στο Ελληνικό Παράρτημα του University of Plymouth – BCA College στην Ελλάδα.

    Ο επικεφαλής της Transport Capital για την Ελλάδα, Νίκος Κοτζιάς, παρατήρησε: «Είμαι χαρούμενος που ο Alex εντάσσεται στην ομάδα και ανυπομονώ να αναπτύξουμε μαζί τις υπηρεσίες Διαχείρισης Επενδύσεων, Χρηματοοικονομικών Συμβουλών και Οργανισμού Δανεισμού στην Ελλάδα».

    Ο Αλέξανδρος Βαλέντης, επίσης ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος της Transport Capital και θα δουλέψω δίπλα σε μια τόσο έμπειρη και επαγγελματική ομάδα για να βοηθήσω στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του ομίλου στην Ελλάδα».

    Διαβάστε επίσης:

    Συγχώνευση Frontline-Euronav: Στη Λεωφόρο Αθηνών τα γραφεία του ναυτιλιακού κολοσσού με 146 πλοία

    United Maritime: Επεκτείνεται στα τάνκερ με την εξαγορά τεσσάρων πλοίων



    ΣΧΟΛΙΑ