ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι, λόγω της εξαγγελθείσας 24ωρης πανεργατικής απεργίας, όπου συμμετέχει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (Π.Ν.Ο.) την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 (από 00:01 έως 24:00), τα προγραμματισμένα δρομολόγια της εταιρείας, θα εκτελεστούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F KNOSSOS PALACE
- Αναχώρηση από Πειραιά, στις 23:00
Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες και οι οδηγοί των φορτηγών οχημάτων να βρίσκονται έγκαιρα στο λιμάνι του Πειραιά, προ της προγραμματισμένης ώρας αναχώρησης (21:00).
ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F FESTOS PALACE
- Αναχώρηση από Ηράκλειο, 21:00
- Άφιξη στον Πειραιά, 06:30
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των Μινωικών Γραμμών, μέσω του Πανελλαδικού Αριθμού Κρατήσεων 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο), στα κεντρικά πρακτορεία ή στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810-330327, Πειραιάς: 210-4145744, 210-4080028, Αθήνα: 210 3376910).
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βέλγιο: Προς παραίτηση ο Ντε Βέβερ μετά το αδιέξοδο στον προϋπολογισμό
- ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Αντιμέτωποι με τέσσερα κακουργήματα οι 6 συλληφθέντες
- Νέα προειδοποίηση Ο’Λίρι (Ryanair): Έρχονται αυξήσεις έως 20% στα αεροπορικά εισιτήρια στην Ευρώπη το 2027
- Γεωργιάδης: «Μη δίνετε λεφτά σε ΜΚΟ, το ελληνικό κράτος καλύπτει το 100% των δαπανών οποιουδήποτε Έλληνα στο εξωτερικό»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.