Ναυτιλία

H Fincantieri αναζητά 500 εξειδικευμένους εργατοτεχνίτες για τη ναυπήγηση 109 πλοίων αξίας 34 δισ. ευρώ!

  • NewsRoom
Ο Pierroberto Folgiero, Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri

Ο Pierroberto Folgiero, Διευθύνων Σύμβουλος της Fincantieri


Το ιταλικό Ναυπηγείο της Fincantieri διοργανώνει «ημέρα προσλήψεων» για να αντιμετωπίσει τον φόρτο εργασίας που απέκτησε ο όμιλος, ο οποίος κατά το τρέχον έτος χρειάζεται περισσότερες από 500 προσλήψεις στη Friuli Venezia Giulia, τόσο άμεσα όσο και σε συνδεδεμένες εταιρείες.

Η «ημέρα προσλήψεων» είναι η 18η Απριλίου στην πόλη Monfalcone. Εκτός από τη Fincantieri, θα συμμετέχουν οι εταιρείες, Marine Interiors Group και Centro Servizi Navali και περίπου 30 συνδεδεμένες εταιρείες που αναζητούν εξειδικευμένο προσωπικό για τα γραφεία στο Monfalcone, Ronchi dei Legionari, San Giorgio di Nogaro και Τεργέστη.

Οι ανοιχτές θέσεις είναι ορατές στον ιστότοπο της FVG Region και θα είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων έως τις 10 Απριλίου.

Τα προφίλ που θα ληφθούν και θα προεπιλεγούν από το Κέντρο Απασχόλησης της Περιφέρειας FVG και όσοι κριθούν διαδικτυακά θα κληθούν σε συνεντεύξεις πρόσωπο με πρόσωπο την ημέρα της πρόσληψης.

Για τις ανοιχτές θέσεις μόνο για τα γραφεία της Τεργέστης, οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν εξ αποστάσεως στις 18 Απριλίου.

Ο Luciano Sale, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού, διευκρίνισε: «Το φάσμα είναι πολύ ευρύ. Αναζητούμε ειδικευμένους εργάτες, τεχνικούς σχεδιασμού και παραγωγής, άτομα που εργάζονται στη διαχείριση παραγγελιών, προμηθειών και πληροφορικής και περιλαμβάνουν επίσης προφίλ κατώτερων ή πρακτικής άσκησης για τα οποία δεν απαιτείται εμπειρία. Οι πολυάριθμες προσλήψεις, τόσο απευθείας στον όμιλο όσο και σε συνδεδεμένες εταιρείες, είναι απαραίτητες για να ανταπεξέλθουμε στον φόρτο εργασίας μας που ξεπερνά τα 34 δισ. ευρώ για 109 πλοία».

Διαβάστε επίσης:ΣΧΟΛΙΑ