• Ναυτιλία

    Μελίνα Τραυλού και Neptune Group εκπαιδεύουν την επόμενη γενιά της ναυτιλίας


    «Με χαρά κοινοποιούμε ότι μαθητές από το BCA College επισκέφθηκαν πρόσφατα το σκάφος μας Neptune Phos στο λιμάνι του Πειραιά!», αναφέρει σε μήνυμα της η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Group, της Μελίνας Τραυλού.

    Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία:

    “Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορα διαμερίσματα πλοίων, να συμμετάσχουν σε συζητήσεις με τους έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου μας και να αποκτήσουν πληροφορίες για διάφορες πτυχές των θαλάσσιων επιχειρήσεων και της υλικοτεχνικής υποστήριξης Πιστεύουμε ότι αυτή η εμπειρία από πρώτο χέρι θα ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό το εκπαιδευτικό τους ταξίδι και τη μελλοντική τους καριέρα στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

    Η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εταιρειών Neptune, εκφράζει “ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στα μέλη του πληρώματός που καλωσόρισαν θερμά τους μαθητές, παρέχοντας τους μια ολοκληρωμένη ξενάγηση και μοιράστηκαν τις πολύτιμες εμπειρίες τους που αποκτήθηκαν από τη ζωή στη θάλασσα. Η αφοσίωση και το πάθος τους εκτιμάται πραγματικά και έχουν διαδραματίσει καίριο ρόλο στην έμπνευση της επόμενης γενιάς επαγγελματιών της ναυτιλίας. “

    Στη Neptune, επιβεβαιώνουμε τη δέσμευσή μας για την ανατροφή της επόμενης γενιάς, διασφαλίζοντας ότι θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων και των στρατηγικών μας προτεραιοτήτων”.

    Διαβάστε επίσης

    Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών

    Propeller Club: Τίμησε Πλατανιώτη- Μαλκογεώργου

    Capital Product Partners (Βαγγέλης Μαρινάκης): Πούλησε επτά πλοία κοντέινερ αξίας $272,5 εκατ.



    ΣΧΟΛΙΑ