• Ναυτιλία

    Η νέα γενιά της Perosea Shipping Co. S.A.

    Η οικογένεια Περογιαννάκη από την ακτοπλοΐα στην ποντοπόρο ναυτιλία


    Η Perosea Shipping CO. S.A. ιδρύθηκε το 1980 από τον Γεώργιο Περογιαννάκη και δραστηριοποιείται από τότε μέχρι σήμερα στον τομέα της διαχείρισης ποντοπόρων πλοίων, με εξειδίκευση αρχικά στο ξηρό φορτίο αλλά και στα δεξαμενόπλοια (oil/chemicals) με τα οποία η εταιρεία συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία μέχρι και τις μέρες μας.

    Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο που αριθμεί 9 πλοία, εκ των οποίων ένα επιβατηγό μακροχρόνια ναυλωμένο ήδη την τελευταία επταετία και 8 δεξαμενόπλοια, τα οποία εναρμονίζονται πλήρως με τις διεθνείς συνθήκες ασφαλείας και τους κανόνες που διέπουν την ποντοπόρο ναυτιλία, θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά, με μόνιμο στόχο τη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας.

    Στο τιμόνι της εταιρίας βρίσκεται σήμερα ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης, γιος του Γεωργίου Περογιαννάκη, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να εξελίξει την εταιρεία και να μεγαλώσει την παρουσία της στην παγκόσμια ναυτιλία αυξάνοντας τον στόλο και πετυχαίνοντας μεγάλες εμπορικές συμφωνίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς πετρελαϊκές εταιρείες.

    Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι η spot αγορά των καθαρών παραγώγων πετρελαίου (CPP- Clean Petroleum Products, καθώς και Easychems- Easy Chemicals), χωρίς βέβαια να λείπουν και οι χρονο-ναυλώσεις, κυρίως μικρής και μέσης διάρκειας, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της αγοράς στην εκάστοτε περίοδο και τις διεθνείς συνθήκες.

    Το όραμα της εταιρείας είναι να επεκτείνει και να επιδιώκει ευκαιρίες κάθε φορά που βρίσκει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ κινδύνου και ανταμοιβής.

    Η εταιρεία, επιδιώκει συνεχώς να αναπτύσσει και να διαφοροποιεί τις υπηρεσίες της και τις σχέσεις της με τους πελάτες της.

    Η Perosea Shipping CO. S.A. έχει δεσμευτεί να αναπτύξει φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόκληση για την ποιότητα, το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.



    ΣΧΟΛΙΑ