ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ναυτιλιακή εταιρεία Mitsui OSK Lines (MOL) σχεδιάζει να διαθέτει στόλο 111 πλοίων μεταφοράς LNG έως τις 31 Μαρτίου 2027, από 102 που διέθετε στο τέλος Ιουνίου 2026.
Αυτό αποκαλύφθηκε στην παρουσίαση των λειτουργικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2026. Ο στόχος περιλαμβάνει την προσθήκη εννέα πλοίων μεταφοράς LNG στον στόλο τους υπόλοιπους εννέα μήνες του οικονομικού έτους. Στις 31 Μαρτίου 2026, η MOL διέθετε 103 πλοία μεταφοράς LNG, αριθμός που μειώθηκε σε 102 στο τέλος του πρώτου τριμήνου.
Η ιαπωνική εταιρεία σχεδιάζει επίσης να επεκτείνει τον συνολικό στόλο των πλοίων μεταφοράς LNG, αυξάνοντας τον αριθμό από 121 μονάδες στα τέλη Ιουνίου 2026 σε 132 πλοία έως τις 31 Μαρτίου 2027.
Η πρόβλεψη για το τέλος του οικονομικού έτους περιλαμβάνει, εκτός από τα 111 πλοία μεταφοράς LNG, εννέα πλοία μεταφοράς αιθανίου, τρεις μονάδες ανεφοδιασμού LNG, ένα πλοίο μεταφοράς LNG-to-Powership και οκτώ FSU/FSRU , δηλαδή πλωτές μονάδες που προορίζονται για την αποθήκευση και, στην περίπτωση των FSRU, την επαναεριοποίηση υγροποιημένου φυσικού αερίου.
Η Mitsui OSK Lines είναι ένας ιαπωνικός όμιλος που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές και την εφοδιαστική, με δραστηριότητες που κυμαίνονται από ξηρό φορτίο έως ενέργεια, από χημική εφοδιαστική έως μεταφορά προϊόντων , καθώς και άλλες θαλάσσιες και μη ναυτιλιακές επιχειρήσεις.
Διαβάστε επίσης
Η Genco ενισχύει τον στόλο της με νέο Capesize πλοίο, το «Genco Volunteer»
Okeanis Eco Tankers (Γιάννης και Αριστείδης Αλαφούζος): Σήμερα αποκόπτεται το μέρισμα 5,25 δολαρίων
Η Anthropic σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της Decart AI έναντι 6 δισ. δολαρίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Τα νέα σχέδια για το mega project της επέκτασης άνω του €1 δισ. – Στρατηγικές κινήσεις με φόντο τη συνεχή άνοδο της επιβατικής κίνησης
- Κ. Καλαϊτζή στο Mononews: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αποτοξίνωση, ούτε αντιγήρανση
- Η Ελλάδα γίνεται… City: Μετά τον Ρόκος, άλλα 10 μεγάλα funds χτυπούν την πόρτα της Αθήνας
- Ο μπερδεμένος Αλέξης, τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, το ρεκόρ της Νίκης, η πρώτη φορά της Αμάλ και τα δώρα των Γιαπωνέζων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.