• Ναυτιλία

    Διαγωνισμός για την θαλάσσια σύνδεση Πεσκάρα Ιταλίας με λιμάνια της Κροατίας

    Πεσκάρα

    Πεσκάρα


    Το Εμπορικό Επιμελητήριο Chieti Pescara σκοπεύει να υποστηρίξει επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάπτυξη της υπηρεσίας θαλάσσιας σύνδεσης για επιβάτες μόνο μεταξύ του λιμανιού της Πεσκάρα και ενός ή περισσότερων λιμένων στην Κροατία, στην τριετία 2023 – 2025.

    Η πρωτοβουλία, που διεξάγεται σε συνέργεια με το τουριστικό λιμάνι “Marina di Pescara”, το Λιμεναρχείο, τον Δήμο της Πεσκάρα, την Περιφέρεια Abruzzo και την Αρχή Λιμενικού Συστήματος της Κεντρικής Αδριατικής Θάλασσας , στοχεύει στην εύρεση ενός ναυτιλιακού φορέα για τα επόμενα τρία χρόνια και να αναθέσει την υπηρεσία μεταφοράς επιβατών την καλοκαιρινή περίοδο.

    Αυτή η δημόσια δράση θα έχει μέγιστη συνολική αξία 200.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, εκτός από βελτιωμένες εκπτωτικές προσφορές, θα παρέχεται σε οικονομικό φορέα που εκτελεί την υπηρεσία μεταφοράς επιβατών από το λιμάνι της Πεσκάρα σε έναν ή περισσότερους λιμένες του Κροατία, με συχνότητα τουλάχιστον δύο εβδομαδιαίων ταξιδιών, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής, για την περίοδο μεταξύ της τρίτης εβδομάδας του Ιουνίου και της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

    Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από τις 12.00 στις 11 Οκτωβρίου 2022 έως τις 14.00 στις 14 Νοεμβρίου 2022.

    Διαβάστε επίσης:

    Γιώργος Προκοπίου: «Η ναυτιλία ήταν νεκρή και αναστήθηκε»

    Έλληνες εφοπλιστές: Αγόρασαν και πούλησαν συνολικά 392 πλοία αξίας 8,5 δισ. δολάρια – Αυξήθηκε ο ελληνόκτητος στόλος κατά 24 πλοία

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ