• Ναυτιλία

    Celestyal Cruises: Νέοι προορισμοί σε 6 λιμάνια στον Περσικό Kόλπο


    Η Celestyal, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, ανακοίνωσε ότι από τον Νοέμβριο του 2024, το Celestyal Journey θα επισκέπτεται 4 νέες χώρες (Κατάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέιν και Ομάν) και 6 νέα λιμάνια (Ντόχα, Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Khasab, Sir Bani Yas και Άμπου Ντάμπι) στον Περσικό Κόλπο.

    Η πρώτη νέα κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Desert Days», θα αναχωρήσει στις 9 Νοεμβρίου 2024 από τη Ντόχα του Κατάρ και θα προσεγγίσει για πρώτη φορά το Μπαχρέιν, το Ντουμπάι, το Khasab (Ομάν), το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι. Υπενθυμίζεται ότι, το Celestyal Journey, χωρητικότητας 1.260 επιβατών, εντάχθηκε στο στόλο της εταιρείας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

    Ο κος Lee Haslett, Chief Commercial Officer της Celestyal, δήλωσε σχετικά:

    «Πέρα από τις αγαπημένες μας κρουαζιέρες στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο, ξεκινάμε το 2024 με έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο, 7 νέες χώρες και 12 νέα λιμάνια, παγκοσμίως.

    Δραστηριοποιούμαστε στα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ωστόσο οι επιβάτες μας αναζητούν περισσότερους προορισμούς, ακόμα πιο δυναμικές κρουαζιέρες, αλλά και την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα με τη Celestyal.

    Χαιρόμαστε που χαράσσουμε μια νέα πορεία σε θάλασσες πέρα από το Αιγαίο και τη Μεσόγειο, μεταφέροντας τους επιβάτες μας σε νέους και συναρπαστικούς προορισμούς, την ίδια ώρα που η Celestyal εξελίσσεται σε ένα παγκόσμιο brand.»

    Διαβάστε επίσης:

    Συμφωνία Dimand – Παρευξείνιας Τράπεζας για τη μεταβίβαση ακινήτου

    Celestyal Cruises: Πούλησε το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia – mononewsTV

    Η έκθεση Ποσειδώνια 2024 θα γίνει 3-7 Ιουνίου



    ΣΧΟΛΙΑ