ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Capital Clean Energy Carriers Corp., συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, γνωστοποίησε τα αποτελέσματα της Ετήσιας Συνέλευσης των Μετόχων της, που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά, στην Ελλάδα, στις 22 Σεπτεμβρίου. Στη συνέλευση, αποφασίστηκαν τα εξής:
Επτά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας επανεξελέγησαν για να υπηρετήσουν μέχρι την Ετήσια Συνέλευση των Μετόχων του 2027 ή μέχρι να εκλεγούν και να διοριστούν οι διάδοχοί τους.
Ο κ. Gurpal Grewal αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Η κυρία Janet DiFiore εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Οι μέτοχοι επικύρωσαν τον διορισμό της Deloitte Certified Public Accountants SA ως ανεξάρτητης εγγεγραμμένης δημόσιας λογιστικής εταιρείας της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2026.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Τζέρι Καλογηράτος, Διευθύνων Σύμβουλος της CCEC, δήλωσε: «Η Ετήσια Συνάντησή μας σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός για την CCEC, καθώς συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε το Διοικητικό μας Συμβούλιο για το επόμενο στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας. Εκ μέρους της εταιρείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Gurpal Grewal για τη συμβολή του από την ένταξή του στο Διοικητικό μας Συμβούλιο το 2017. Η τεχνική του εμπειρογνωμοσύνη και η αφοσίωσή του έχουν εκτιμηθεί ιδιαίτερα και του ευχόμαστε μια άξια και ικανοποιητική συνταξιοδότηση.
Με χαρά καλωσορίζουμε επίσης την Janet DiFiore στο Διοικητικό μας Συμβούλιο. Η Janet DiFiore έχει μια διακεκριμένη καριέρα που εκτείνεται σε τέσσερις δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένης της θέσης της Προέδρου του Εφετείου της Νέας Υόρκης και της Πολιτείας της Νέας Υόρκης, και μια δια βίου δέσμευση στην ακεραιότητα, την ηθική και το κράτος δικαίου. Η εκτεταμένη ηγετική της εμπειρία και η ανεξάρτητη προοπτική της θα ενισχύσουν περαιτέρω την εποπτεία και τη διακυβέρνηση του Διοικητικού μας Συμβουλίου καθώς το CCEC συνεχίζει να αναπτύσσεται.»
Η Janet DiFiore έχει 40 χρόνια εμπειρίας ως εισαγγελέας, δικηγόρος, δικαστής και εφέτης, και έχει διατελέσει σε ανώτερες ηγετικές και εκτελεστικές θέσεις στον δημόσιο τομέα για περισσότερα από 25 χρόνια.
Ξεκίνησε την καριέρα της ως Βοηθός Εισαγγελέας στο Γραφείο του Εισαγγελέα της Κομητείας Westchester και αργότερα επέστρεψε στο γραφείο αυτό ως Προϊσταμένη του Γραφείου Ναρκωτικών.
Το 1998, εξελέγη στο Δικαστήριο της Κομητείας Westchester και το 2002 εξελέγη Δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης για την 9η Δικαστική Περιφέρεια, όπου στη συνέχεια υπηρέτησε ως Επόπτρια Δικαστής των Ποινικών Δικαστηρίων.
Το 2005, εξελέγη Εισαγγελέας της Κομητείας Westchester και επανεξελέγη το 2009 και το 2013. Έχει επίσης διατελέσει Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγγελέων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Δημόσιας Δεοντολογίας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.
Την 1η Δεκεμβρίου 2015, η ΝτιΦιόρε διορίστηκε Πρόεδρος του Εφετείου της Νέας Υόρκης και της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και, μετά από ομόφωνη επικύρωση από τη Γερουσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης τον Ιανουάριο του 2016, υπηρέτησε σε αυτόν τον ρόλο μέχρι την αποχώρησή της από την κυβερνητική υπηρεσία το 2022
Η δικαστής ΝτιΦιόρε είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Arts (BA) από το CW Post College, στο Πανεπιστήμιο Long Island και πτυχίου JD (Just of the Jesus) από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου St. John’s.
Η Capital Clean Energy Carriers Corp. διαθέτει στόλο που περιλαμβάνει 21 πλοία υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένων 15 πλοίων μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG/Cs) τελευταίας γενιάς, ενός παλαιού τύπου πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων Neo-Panamax, δύο πλοίων μεταφοράς μεσαίου αερίου διπλού καυσίμου (MG/Cs) και τριών Handy Liquefied CO2 Multi-Gas Carriers (HMG/Cs).
Επιπλέον, ο υπό κατασκευή στόλος της CCEC περιλαμβάνει έξι επιπλέον πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου τελευταίας γενιάς, τέσσερα MG/Cs, ένα HMG/C και ένα πλοίο ανεφοδιασμού LNG διπλού καυσίμου, τα οποία θα παραδοθούν μεταξύ του πρώτου τριμήνου του 2027 και του πρώτου τριμήνου του 2029.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στεγαστικά δάνεια: Άνοδος 35% στις εκταμιεύσεις – Στο 2,89% το σταθερό επιτόκιο έως 5 έτη, πολύ χαμηλότερα από την ευρωζώνη
- Ο Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε προσωπικά τον Σι Τζινπίνγκ στις ΗΠΑ σε μια μεγαλειώδη τελετή
- Επίθεση Τραμπ στον ΙΜΟ: «Δεν θα αφήσω να επιβληθεί παγκόσμιος φόρος στα πλοία»
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Συναντήσεις με Citi και Bank of America – «Η Ελλάδα έχει πλέον χαμηλότερο κόστος δανεισμού από 4 χώρες του G7»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.