• Ναυτιλία

    Απελευθερώθηκαν οι ναυτικοί του Agisilaos

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Το πλοίο «Agisilaos»


    Απελευθερώθηκαν σήμερα, τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του πλοίου «Agisilaos» που είχαν απαχθεί στις 29 Νοεμβρίου από πειρατές ανοικτά το Τόγκο.

    Όπως ανακοίνωσε η ναυτιλιακή εταιρεία Capital Ship Management και τα τέσσερα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή και θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

    Στη συνέχεια, θα επιστρέψουν στις οικογένειές τους, όπου θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξή της εταιρείας. Λόγω της ευαίσθητης φύσης του συμβάντος, δεν θα υπάρξουν περαιτέρω ενημερώσεις, αναφέρει η Capital Shipmanagement.

    Η εταιρεία στις 29 Νοεμβρίου είχε ανακοινώσει ότι «σημειώθηκε περιστατικό που αφορά στην ασφάλεια του πλοίου «Agisilaos» στις 29 Νοεμβρίου στις 21:12 ανοικτά των ακτών του Lome του Τogo.

    Η Capital έχει ξεκινήσει την υλοποίηση όλων των απαραίτητων μέτρων αντιμετώπισης μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης και έχει ειδοποιήσει τις αρμόδιες λιμενικές και ναυτιλιακές αρχές».

    Διαβάστε ακόμη:

    Jeff Bezos: Το όνομα της μητέρας του, Jacklyn έδωσε στο πλοίο πλατφόρμα ανάκτησης πυραύλων

    Εμπορικοί πόλεμοι και Covid-19: Σε απόπειρα αυτοκτονίας ναυτικού οδήγησε ο πολύμηνος εγκλεισμός σε πλοίο

    Πήτερ Γεωργιόπουλος: Η επιστροφή του εφοπλιστή και το πρώτο deal της ναυτιλίας για το 2021

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ