• Ναυτιλία

    Αλλαγή κορυφής στην Clarksons Hellas: Νέος επικεφαλής ο Nεόφυτος Τσαγκαρίδης

    • NewsRoom

    Νεόφυτος Τσαγκαρίδης, επικεφαλής Clarksons Hellas


    Ο Νεόφυτος Τσαγκαρίδης αναλαμβάνει επικεφαλής της Clarksons Hellas, όπως ανακοίνωσε η κορυφαία ναυλομεσιτική.

    Η Clarksons Hellas έκανε γνωστό ότι ο Σάββας Αθανασιάδης μετά από 20 χρόνια αφοσιωμένων υπηρεσιών στην εταιρεία, αποχωρεί από αυτήν κοινή συναίνεση για να αναζητήσει νέες ευκαιρίες. Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του mononews.gr που έγραψε προ δύο ημερών για την αιφνιδιαστική αποχώρηση του διευθυντή της πολυεθνικής Clarksons στην Ελλάδα.

    Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το Mononews.gr,  ο CEO της Clarksons Andi Case ήρθε αιφνιδιαστικά στην Ελλάδα πριν από 3 ημέρες και προχώρησε στην απομάκρυνση του επικεφαλής του γραφείου στην Αθήνα, Σάββα Αθανασιάδη. Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο τελευταίος, έχει συμμετοχές σε κάποια πλοία του εφοπλιστή Γιώργου Σουραβλά της Load Line Marine S.A., κάτι που απαγορεύεται βάση των εσωτερικών κανόνων της πολυεθνικής.

    Φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, ούτε διαψεύδεται.

    Η Clarksons ανακοίνωσε ότι την θέση του, ως Managing Director του ελληνικού γραφείου, θα πάρει ο Νεόφυτος Τσαγκαρίδης, ο οποίος είναι Επικεφαλής του τμήματος των τάνκερ σε όλη την εταιρεία. Θέση την οποία θα διατηρήσει, παράλληλα με τις νέες του αρμοδιότητες.

    Η Clarksons Hellas εδρεύει στην Αθήνα και παρέχει υπηρεσίες στους τομείς ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοια βαθέων υδάτων, καθώς και  υπηρεσίες αγοραπωλησιών σε πελάτες στην περιοχή.

    Η Ελλάδα παραμένει μια βασική στρατηγική θέση για την Clarksons λόγω της μακροχρόνιας σχέσης της με τους πλοιοκτήτες και των διασυνδέσεων της με τα ναυπηγεία.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ερυθρά Θάλασσα: Εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε από πύραυλο ανοικτά της Υεμένης

    Ο Γιώργος Τσαβλίρης πρόεδρος στον ‘Ομιλο Φίλων Λίμπερτυ

    Δανάη Μπεζαντάκου: Να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις για την πράσινη μετάβαση



    ΣΧΟΛΙΑ