• Ναυτιλία

    A. Παπαδημητρίου και Σ. Παληού στη διοίκηση του Global Maritime Forum

    Αντώνης Παπαδημητρίου και Σεμίραμις Παληού

    Αντώνης Παπαδημητρίου και Σεμίραμις Παληού


    Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Global Maritime Forum εξελέγη για πρώτη φορά η Σεμίραμις Παληού, ενώ επανεξελέγη και ο Αντώνης Στ. Παπαδημητρίου.

    Αναλυτικότερα, το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται πλέον από τους, Jan Dieleman (Πρόεδρος), Randy Chen (Αντιπρόεδρος), Anthony S. Papadimitriou, Christine Loh, Claus V. Hemmingsen, Lynn Loo, Michael Parker, Oivind Lorentzen III, Rajesh Unni και Semiramis Paliou.

    Ο διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός Global Maritime Forum ανακοίνωσε τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του, μετά την ετήσια γενική συνέλευση. Ο Jan Dieleman, Πρόεδρος της Ocean Transportation Cargill εξελέγη ως νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, αναλαμβάνοντας τη θέση από τον Peter Stokes, πρώην Επικεφαλής Ναυτιλίας στη Lazard, ο οποίος συνταξιοδοτείται.

    «Είμαι χαρούμενος που οι Lynn, Semiramis και Unni δέχτηκαν να ενταχθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Το καθένα φέρνει μοναδικές και σημαντικές προοπτικές, καθώς και βαθιά κατανόηση και εκτίμηση για τις συλλογικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε ως βιομηχανία, συμβάλλοντας έτσι στην ικανότητα του Παγκόσμιου Ναυτιλιακού Φόρουμ να φέρει θετικές αλλαγές για την κοινότητά μας, τη βιομηχανία και την κοινωνία», δήλωσε ο Jan Dieleman.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Έλληνες εφοπλιστές πληρώνουν σε ρούβλια και κερδίζουν σε δολάρια – Από 5 έως και 12 εκατ. δολ. το ταξίδι



    ΣΧΟΛΙΑ