ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύντομη αλλά αναγκαία ανάσα ζωής χαρακτηρίζει η ΣΕΚΑΠ σε επίσημη ανακοίνωσή της την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής.
«Η σημερινή απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κομοτηνής ορίζει με προσωρινή διαταγή τη μη άμεση καταβολή του προστίμου των 44 εκατομμυρίων ευρώ (περιλαμβάνονται και οι τόκοι υπερημερίας) για τη ΣΕΚΑΠ με ταυτόχρονη υποχρέωση του Τελωνείου Ξάνθης τη χορήγηση πίστωσης στην εταιρεία για τη συνέχιση των εμπορικών της δραστηριοτήτων έως τις 17 Ιανουαρίου, όταν και θα εξεταστεί η αίτηση αναστολής των εισπρακτικών μέτρων» αναφέρει η εταιρεία.
Και συνεχίζει: «με την απειλή του δυσβάστακτου προστίμου των 44 εκατομμυρίων ευρώ να παραμένει ακόμα ισχυρή και αμετάβλητη, η συγκεκριμένη απόφαση δεν αποτελεί τίποτα περισσότερο από μία σύντομη όσο και αναγκαία ανάσα ζωής για τη συνέχιση της δραστηριότητας της εταιρείας για λίγες ημέρες ακόμα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απόφαση-ανάσα για τη ΣΕΚΑΠ: Αναστέλλεται προσωρινά το θέμα του προστίμου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ: Προχωρά σε παύση πληρωμών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣΕΚΑΠ: Πώς η καπνοβιομηχανία οδηγείται σε αναγκαστική πτώχευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών και των ελαφρύνσεων το 2026 – Πότε θα δοθούν οι αυξημένες συντάξεις Ιανουαρίου
- Ζαχαράκη: Νέα μη κρατικά πανεπιστήμια στη χώρα το πρώτο δίμηνο του 2026 – Ενίσχυση των δημόσιων με €1,5 δισ.
- Οι ωραίοι στην Ευρωβουλή, η σβελτοσύνη του Ευάγγελου, ο Στέφανος στην απ΄έξω κι …εδώ είναι Μπαλκάνια
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή