• Business

    Salesforce: Ισχυρά αποτελέσματα β’ τριμήνου – Στα $8,60 δισ. ανήλθαν τα έσοδα

    • NewsRoom
    Μαρκ Μπένιοφ, CEO Salesforce

    Μαρκ Μπένιοφ, CEO Salesforce


    Αυξημένα κατά 11% ήταν τα έσοδα της Salesforce – παγκόσμιου ηγέτη στο AI CRM – στο β’ τρίμηνο, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου 2023.

    Ειδικότερα, παρουσίασε έσοδα ύψους 8,60 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 11% σε ετήσια βάση (“Y/Y”), αυξημένα κατά 11% σε σταθερό νόμισμα (“CC”)

    Επίσης, το λειτουργικό περιθώριο κέρδους β’ τριμήνου ήταν 17,2% και το λειτουργικό περιθώριο κέρδους 31,6%

    Για το γ’ τρίμηνο, η εταιρεία αναμένει έσοδα από $8,70 δις έως $8,72 δις, αυξημένα κατά ~11% σε ετήσια βάση, ενώ για το σύνολο του έτους FY24 αναμένονται έσοδα από $34,7 έως $34,8 δισ.

    «Ο μετασχηματισμός μας, οδήγησε τα ισχυρά μας αποτελέσματα δεύτερου τριμήνου, αποφέροντας έσοδα 8,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ρεκόρ λειτουργικών περιθωρίων GAAP και μη GAAP», δήλωσε ο Marc Benioff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Salesforce.

    «Με βάση τις επιδόσεις μας και τα όσα βλέπουμε στο τελευταίο εξάμηνο του έτους, αυξάνουμε τα έσοδα, το λειτουργικό περιθώριο και την καθοδήγηση για την αύξηση των λειτουργικών ταμειακών ροών για το οικονομικό έτος ’24.

    Ως το #1 AI CRM, με κορυφαία στον κλάδο cloud, Einstein, Data Cloud, MuleSoft, Slack και Tableau, όλα ενσωματωμένα σε μια αξιόπιστη, ενοποιημένη πλατφόρμα, οδηγούμε τους πελάτες μας στη νέα εποχή της τεχνητής νοημοσύνης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Διαβάστε επίσης:

    Netcompany-Intrasoft: Αναλαμβάνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των τελωνείων της Αυστρίας

    Klarna: Μείωση των ζημιών έφερε η αύξηση των πωλήσεων και η περικοπή του κόστους

    Optima bank: Στήριξη σε επιχειρήσεις με συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα «DeLFI GF» της HDB



    ΣΧΟΛΙΑ