• Business

    Robert Gauci: Η Εθνική Ασφαλιστική αλλάζει – Στόχος να είμαστε πάντα η καλύτερη ασφαλιστική

    Robert Gauci: Ποιος είναι ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής – Οι σχέσεις με την Ελλάδα και το πάθος με την φωτογραφία

    Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής


    Σε κλίμα εμψυχωτικό και μιλώντας σε πολύ καλά ελληνικά απευθύνθηκε στους εργαζόμενους της Εθνικής Ασφαλιστικής ο νέος CEO της εταιρείας κ. Robert Gauci.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Gauci έδωσε στίγμα ανθρωποκεντρικό στην ομιλία του και δεν εστίασε τόσο στα νούμερα και στους ισολογισμούς. Όπως τόνισε η εταιρεία θα γίνει πλέον πιο ανθρωποκεντρική, με επίκεντρο τον πελάτη, προσπαθώντας να δώσει λύσεις πάνω σε ανάγκες που διαρκώς αλλάζουν.

    Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι σήμερα εδώ γιατί ανέλαβα μία δέσμευση. Έδωσα μία υπόσχεση διαφορετική από όσες έχω δώσει έως σήμερα στην καριέρα μου. Να επιστρέψω στη χώρα που αισθάνομαι πατρίδα μου και να εργαστώ μαζί σας, για να κινητοποιήσουμε κάθε δύναμη μέσα σε αυτό τον ιστορικό οργανισμό. Αυτή είναι η δέσμευσή μου. Να μετατρέψουμε την δύναμη σε αξία και να φέρουμε την Εθνική Ασφαλιστική στο μέλλον της. Αυτό σημαίνει να δουλέψουμε μαζί για να μπει η Εθνική Ασφαλιστική σε δρόμο συνεχούς ανάπτυξης».

    Ο κ. Gauci έδωσε έμφαση στο επίπεδο των εργασιακών σχέσεων, έκανε αναφορά σε λειτουργικά ζητήματα που αφορούν στους εργαζόμενους της Ασφαλιστικής και επισήμανε ότι στόχος είναι η ύπαρξη ενιαίου σώματος υπαλλήλων.

    Όπως τόνισε η αξία δεν φαίνεται μόνο στα κέρδη και δεν μετριέται μόνο στους ισολογισμούς. Η αξία μετριέται σε αυτό που δημιουργούμε για τους ανθρώπους, για τους πελάτες, τον μέτοχό μας και τους συνεργάτες μας. Όπως είπε η εταιρεία του μέλλοντος δεν είναι μόνο να πουλάει προϊόντα αλλά να φροντίζει για τους ανθρώπους της, να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Τονίζοντας ότι η εταιρεία θα στηρίξει τους ανθρώπους της και θα τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι. Αυτός πρέπει να είναι ο σκοπός μας συνεχώς.

    Διαβάστε επίσης:

    Robert Gauci: Ποιος είναι ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής – Οι σχέσεις με την Ελλάδα και το πάθος με την φωτογραφία



    ΣΧΟΛΙΑ