• Business

    Radisson Group: Σχέδια για 10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα μέχρι το 2024

    Ο αντιπρόεδρος του ομίλου Radisson, αρμόδιος για την ανάπτυξη, Elie Milky


    Ισχυρό αποτύπωμα στην τουριστική αγορά της Ελλάδας φιλοδοξεί να δημιουργήσει ο όμιλος Radisson, μέσα από την ταχεία επέκταση του δικτύου των ξενοδοχείων που διαχειρίζεται στην χώρα μας.

    Όπως ανέφερε χθες μιλώντας στο mononews.gr στο περιθώριο ειδικής εκδήλωσης ο αντιπρόεδρος του ομίλου, αρμόδιος για την ανάπτυξη, Elie Milky στόχος της εταιρείας είναι να αναλάβει τη διαχείριση συνολικά 10 ξενοδοχείων μέχρι το 2024, με έμφαση στην περιοχή της Αθήνας αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως η Θεσσαλονίκη και η Πάτρα, καθώς και δημοφιλείς τουριστικές περιοχές, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Χαλκιδική, η Κέρκυρα, η Κως, η Σαντορίνη και η Πάρος. «Όπου υπάρχει διεθνές αεροδρόμιο θέλουμε να έχουμε παρουσία», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με τον κ. Milky, η χρονική συγκυρία είναι ιδανική για επενδύσεις στην ελληνική αγορά λόγω και της βελτίωσης του επενδυτικού κλίματος αλλά και της βούλησης της νέας κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την γραφειοκρατία και να οικοδομήσει ένα φιλοεπιχειρηματικό περιβάλλον. Υπογραμμίζει πως ο τουρισμός στην Ελλάδα εξακολουθεί να έχει τεράστια δυναμική καθώς παραμένει κορυφαίος προορισμός για τους τουρίστες ανά τον κόσμο, και προσθέτει πως υπάρχει τεράστια ευκαιρία ειδικά για τις διεθνείς αλυσίδες, οι οποίες αυξάνουν την απήχησή τους.

    Το στέλεχος της Radisson, υπογράμμισε ότι αναζητούνται νέες ευκαιρίες σε νεόδμητα ξενοδοχειακά κτίρια, αλλά και στη μεταβολή ήδη ενεργών ξενοδοχείων, των οποίων οι ιδιοκτήτες θέλουν να παραχωρήσουν τη διαχείριση σε μια διεθνή μάρκα.

    Να σημειωθεί πως το Radisson Hotel Group λειτουργεί ήδη δύο Radisson Blu ξενοδοχεία και θέρετρα σε Αθήνα και Κρήτη.

    Το Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, με εφτά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand και περισσότερα από 1.400 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

    Radisson Larnaca Beach Resort

    Ο όμιλος περιλαμβάνει τα brands Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson και Country Inn & Suites by Radisson. Η παγκόσμια ομάδα του Radisson Hotel Group και των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων αποτελείται από 95.000 εργαζόμενους.



    ΣΧΟΛΙΑ