• Business

    Πρόγραμμα εθελουσίας στη Wind για 150 εργαζόμενους

    Wind: Προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές

    WIND Hellas


    Περίπου 150 εργαζομένους (σε σύνολο 1.015) αφορά δυνητικά το πρόγραμμα εθελουσίας αποχώρησης που «τρέχει» από χθες και για μια εβδομάδα (η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος) η Wind.

    Όπως σημειώνεται από την τηλεπικοινωνιακή εταιρεία ο σχεδιασμός του προγράμματος προέκυψε στο πλαίσιο κτιριακών ανακατατάξεων που θα υλοποιήσει η εταιρεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα έχουν σαν αποτέλεσμα την μεταφορά συγκεκριμένων τμημάτων από το κτίριο της Λ. Αθηνών 106 σε άλλη εγκατάσταση εντός Αττικής.

    Προστίθεται επίσης ότι η συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης είναι προαιρετική και προτείνεται ως εναλλακτική μόνον στους ανθρώπους που επηρεάζονται από τις κτιριακές αλλαγές στη Λ. Αθηνών. Τα κίνητρα που δίνονται είναι κλιμακωτά ανάλογα με την προϋπηρεσία και περιλαμβάνουν εκτός της νόμιμης αποζημίωσης επιπλέον παροχή έως και 20 μισθούς, ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για ένα έτος και ειδικές προσφορές σε υπηρεσίες της εταιρίας (Υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής, Internet, Τηλεόρασης).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νάσος Ζαρκαλής: Τρίτη συνεχής χρονιά ανάπτυξης για την Wind-Αύξηση σε έσοδα και EBITDA στο 9μηνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος WIND mBA

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: WIND: Μερική πρόωρη εξόφληση ομολογιών 70 εκατ. ευρώ λήξεως το 2021



    ΣΧΟΛΙΑ