• Mononews TV

    Cosmote-Nova-Vodafone: Ο πόλεμος τιμών επεκτείνεται και στην καρτοκινητή – mononewsTV


    Χρονιά με τεράστιο ενδιαφέρον στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα το 2023, αφού όλες οι εταιρείες-πάροχοι, προσπαθούν να αυξήσουν το μερίδιό τους στην αγορά, έχοντας επιδοθεί σε έναν «πόλεμο τιμών» που επεκτείνεται σε όλα τα πεδία.

    Το μεγάλο στοίχημα των τηλεπικοινωνιακών παρόχων είναι να αυξήσουν τους συνδρομητές τους στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και ίντερνετ, ενώ η μάχη έχει εξαπλωθεί και στη συνδρομητική τηλεόραση, όπου οι τιμές στα διάφορα πακέτα περιεχομένου έχουν μειωθεί σημαντικά. Σε αυτά τα πεδία η πελατεία είναι πιο σταθερή, ενώ τα πακέτα (κυρίως σε ίντερνετ και ομιλία) απευθύνονται και σε επαγγελματίες.

    Ωστόσο, μετά από πρόσφατες ανακοινώσεις, παρατηρείται ότι ο πόλεμος των τιμών επεκτείνεται και στο πεδίο της καρτοκινητής.

    Την προηγούμενη εβδομάδα, τόσο η Nova όσο και η Cosmote, ανακοίνωσαν ότι δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες καρτοκινητής να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους με μόλις 8 ευρώ, μειώνοντας την ελάχιστη τιμή χρέωσης κατά 4 ευρώ, συγκριτικά με το προηγούμενο φθηνότερο αντίτιμο που ίσχυε. Προς το παρόν η Vodafone δεν έχει ανακοινώσει κάποια μείωση στις τιμές, ωστόσο θεωρείται πιθανόν το επόμενο διάστημα να κάνει και εκείνη μια δυναμική κίνηση, ακολουθώντας τον ανταγωνισμό.

    Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9



    ΣΧΟΛΙΑ