ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Prodea με δύο ανακοινώσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών γνωστοποίησε για αγοραπωλησίες μετοχών ανάμεσα σε μετόχους μετά από σχετική ενημέρωση των μετόχων προς τη διοίκηση της εταιρείας. Συγκεκριμένα η INVEL REAL ESTATE B.V. μεταβίβασε μετοχές σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που είναι ή έχουν σχέση με μέλη της διοίκησης.
Α΄ Ανακοίνωση:
Η «ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση που έλαβε, ότι το νομικό πρόσωπο INVEL REAL ESTATE B.V., το οποίο έχει στενό δεσμό με τον Πρόεδρο και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Χριστόφορο Παπαχριστοφόρου, προέβη την 10.06.2025 σε διάθεση 269.200 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας στην τιμή των 5,10€ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 1.372.920,00 ευρώ.
Β. Ανακοίνωση:
Η «ΠΡΟΝΤΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (η «Εταιρεία»), ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού (EE) 596/2014, ότι σύμφωνα με σχετικές γνωστοποιήσεις που έλαβε, τα κάτωθι υπόχρεα πρόσωπα, κατά την έννοια του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, προέβησαν στις 10.06.2025 σε απόκτηση κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας ως ακολούθως:
(α) ο κος Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Πρόεδρος και εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας, απέκτησε 147.137 μετοχές με τιμή κτήσης 5,10 Ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 750.398,70 Ευρώ.
(β) ο κος Σταμάτης Σάπκας, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας, απέκτησε 33.338 μετοχές με τιμή κτήσης 5,10 Ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 170.023,80 Ευρώ.
(γ) η εταιρεία TSOUKNIDA INVESTMENTS LIMITED, νομικό πρόσωπο που έχει στενούς δεσμούς με τον κ. Αλέξιο Πιπιλή (Head of Hospitality and Business Development και μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής της Εταιρείας), απέκτησε 36.325 μετοχές με τιμή κτήσης 5,10 Ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 185.257,50 Ευρώ.
Και πώληση από Ν. Ιατρού:
Επιπροσθέτως, η Εταιρεία ανακοινώνει, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση που έλαβε, ότι ο κος Νικόλαος Ιατρού, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, προέβη στις 05.06.2025 σε διάθεση 500 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, στην τιμή των 6,00€ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 3.000,00 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Χρηματιστήριο: Πράξεις πάνω από τα 20 για την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ξεκίνημα στο +5% για ΟΛΘ
Τα ρούχα της πριγκίπισσας Νταϊάνα που έγραψαν ιστορία βγαίνουν σε δημοπρασία
Ανακοίνωση ΟΛΘ για τη δημόσια πρόταση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.