ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανταλλαγή απόψεων για επενδύσεις μεταξύ Πρεμ Γουάτσα και Άδωνι Γεωργιάδη σε δείπνο της Eurolife FFH
Συνάντηση με τον ιδρυτή, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα, είχε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και, όπως έγραψε ο υπουργός στο twitter, «είχαμε εξαιρετική συζήτηση και πολλές ιδέες για επενδύσεις».
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σήμερα το πρωί, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει:
«Χθες το βράδυ είχα την εξαιρετική τιμή να παρευρίσκομαι στο δείπνο που ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Eurolife ERB (σσ: Eurolife FFH), παρέθεσε για τον μεγαλομέτοχο της Fairfax και μέσω αυτής της Eurobank, Grivalia, Eurolife κ.λπ. κ. Πρέμ Γουάτσα.
Ο κ. Γουάτσα ήρθε και επένδυσε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2013 επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά και έκτοτε διαρκώς αυξάνει τις επενδύσεις στη χώρα μας.
Επί Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνον επενδύει διαρκώς νέα χρήματα αλλά διαφημίζει σε όλον τον κόσμο την τεράστια μεταμόρφωση της χώρας μας ως εξαιρετικού επενδυτικού προορισμού. Μόνον ευγνωμοσύνη αισθανόμαστε που εμπιστεύτηκε τη χώρα μας στις δυσκολότερές της στιγμές πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να σταθεί όρθια όπως και έγινε. Τότε ήταν από τους λίγους. Είχαμε εξαιρετική συζήτηση και πολλές ιδέες για επενδύσεις».
Παρών στη συνάντηση ήταν και ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, και όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης, «τον κ. Αλέξη Πατέλη δεν τον γνώριζα πριν να συνεργαστούμε στην κυβέρνησή μας. Όμως οφείλω να πω ότι για τη μεγάλη επιτυχία της Ανάκαμψης της Οικονομίας μας με τους πρωτοφανείς φετινούς ρυθμούς έχει βοηθήσει εξαιρετικά. Άξιος συνεργάτης, χαίρομαι που τελικά τον γνώρισα».


Διαβάστε επίσης:
Πρεμ Γουάτσα: Η Ελλάδα επέστρεψε – Εχετε μακράν την καλύτερη κυβέρνηση στην Ευρώπη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουριστικό έργο στην Ερμιονίδα σχεδιάζει η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ένα… Champions League εθνικών ομάδων δημιουργεί η UEFA: Το νέο σύστημα των 36 ανακοινώνεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί άλλαξε το momentum σε Πειραιώς και Alpha, η JP Morgan και τα μυστικά των μετοχών, τι έλεγε ο Εξάρχου για το LNG, τα σπίτια του Τσουβελεκάκη, το νέο yacht των 80m των Coustas (μεγαλύτερο του Τσάκου) και γιατί έχει νεύρα ο Νικόλαος ο Α΄
- Κιλιάν Εμπαπέ: Η Coalition Capital, τα 15 εκατ. ευρώ της Καέν και η επιχειρηματική αυτοκρατορία ενός 27χρονου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.