• Business

    Πέτρος Κοραλής: Tο Epsilon Smart συνδέει κάθε επιχείρηση με την ΑΑΔΕ χωρίς εγκαταστάσεις, εύκολα και γρήγορα, χωρίς περίπλοκες διαδικασίες

    • NewsRoom

    Πέτρος Κοραλής – Sales Manager του Ομίλου Epsilon Net


    Από τη δημιουργία Ηλεκτρονικών Βιβλίων και την αυτόματη σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ μέχρι και την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση πελατών!

    Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία φέρνουν μεγάλη αλλαγή στο θέμα της «συμμόρφωσης» και προκαλούν, ταυτόχρονα, προβληματισμό και ερωτήματα που απασχολούν καθημερινά τον σύγχρονο επιχειρηματία σχετικά με την αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών. Πώς απαντά ο Όμιλος Epsilon Net;

    Ο Όμιλος Epsilon Net, αξιοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες αιχμής και τη διευρυμένη εμπειρία του στο ελληνικό οικονομοτεχνικό περιβάλλον, υποστηρίζει ουσιαστικά επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με ολοκληρωμένες λύσεις και εφαρμογές που ανοίγουν το δρόμο του ψηφιακού μετασχηματισμού, προσφέρουν μεγάλο εύρος λειτουργιών και εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε βήμα. Πολλές επιχειρήσεις βλέπουν την Ηλεκτρονική Τιμολόγηση και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ως «αναγκαίο κακό», στην πραγματικότητα όμως είναι αφετηρία για μια γενικότερη αναδιοργάνωση. Αυτό ακριβώς είναι και το στοίχημα που θέλουμε να κερδίσουμε ως Όμιλος. Όσο οι απαιτήσεις αυξάνονται, οι νομοθεσίες αλλάζουν και η τεχνολογία εξελίσσεται, εμείς θα προσπαθούμε να απλοποιούμε τις καθημερινές διαδικασίες, αναζητώντας τα κατάλληλα εργαλεία που κάνουν τη «ζωή» των επιχειρήσεων πιο εύκολη.

    Η πιο γνωστή λύση του Ομίλου για την διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ είναι το Epsilon Smart. Ποιο είναι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα;

    Η εφαρμογή Epsilon Smart έχει ήδη ξεπεράσει τις 10.000 εγκαταστάσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες να υιοθετήσουν άμεσα προηγμένες ψηφιακές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, από την οργάνωση των καθημερινών τους εργασιών, την εύκολη εκπλήρωση των υποχρεώσεων των Ηλεκτρονικών Βιβλίων και την online διασύνδεση με το λογιστή τους. Παράλληλα, η εφαρμογή επιτρέπει την έκδοση πιστοποιημένων ηλεκτρονικών τιμολογίων αλλά και την ηλεκτρονική έκδοση αποδείξεων λιανικής, χωρίς την απαραίτητη χρήση ταμειακών και φορολογικών μηχανισμών, προωθώντας τες αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Με έμφαση στην ευκολία χρήσης, την απομακρυσμένη πρόσβαση από οποιαδήποτε συσκευή το Epsilon Smart είναι διαθέσιμο για όλες τις Android & iOS συσκευές λειτουργώντας σε PC, laptop, tablet και Smart phone ενώ συνδέεται online με τις λογιστικές εφαρμογές της της Εpsilon Net (Εxtra – Ηyper), της Data Communication (Academia Financials) και της Singular Logic (Accountant). To ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ωστόσο είναι ότι ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των περισσότερων επαγγελματικών κλάδων.

    Σε ποιες επιχειρήσεις και σε ποιους κλάδους επαγγελμάτων απευθύνεται το Epsilon Smart;

    Στόχος του Ομίλου είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες και αξιόπιστες λύσεις πραγματικά χρήσιμες για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Το Epsilon Smart αποτελεί μια web λύση τιμολόγησης και εμπορικής παρακολούθησης που απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Κατά την υλοποίηση της λύσης και επενδύοντας σημαντικά σε research & development εντοπίσαμε την ανάγκη κάλυψης των ιδιαίτερων αναγκών που υπάρχουν ανά κλάδο. Έως σήμερα εξυπηρετούμε πολλές ειδικότητες με εξειδικευμένες λειτουργίες προσβλέποντας στην ανάπτυξη λύσεων για τη κάλυψη όλων των κάθετων αγορών, πανελλαδικά. Ενδεικτικά οι λύσεις μας για τις κάθετες αγορές απευθύνονται σε Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους, Δικαστικούς Επιμελητές (Διαχείριση παρακρατήσεων & γραμματίων προείσπραξης), σε Γιατρούς και όλους τους επαγγελματίες στον κλάδο της υγείας (Ιστορικό ασθενή), σε Αρχιτέκτονες, Τοπογράφους, Μηχανικούς οποιουδήποτε τομέα (Διαχείριση έργων), σε καταλύματα και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας (Πλάνο δωματίων & Φόρος διαμονής) κλπ.

    Ο αριθμός των εγκαταστάσεων υποδηλώνει την υπεροχή της λύσης έναντι του ανταγωνισμού. Πόσο προσιτή είναι πραγματικά;

    Το Epsilon Smart αποτελεί μια SaaS λύση, όπου το κόστος της μηνιαίας συνδρομής του έχει διαμορφωθεί ώστε να είναι προσιτό σε κάθε μικρή ή μεσαία ελληνική επιχείρηση. Αποτελεί μια cloud λύση στο Microsoft Azure που εγγυάται premium προστασία, αυτόματα updates εκδόσεων, χωρίς να απαιτούνται επενδύσεις σε εξοπλισμό ή επιπλέον κόστη αναβαθμίσεων για backup των δεδομένων του. Παράλληλα το user-friendly interface της εφαρμογής εγγυάται εύχρηστη διαχείριση και άμεση εξοικείωση των χρηστών. Το σύνολο των λειτουργιών και των παροχών που προσφέρει το Epsilon Smart είναι αναμφίβολα και το σημείο υπεροχής του έναντι άλλων λύσεων που προσφέρει ο ανταγωνισμός.

    Επισκεφτείτε το site του Epsilon Smart

    Δείτε το διαφημιστικό spot:



    ΣΧΟΛΙΑ