ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Υπάρχει κάποιος άραγε ο οποίος δεν θυμάται τον περίφημο «Αλέκο»; Τη γνωστή διαφήμιση της εταιρείας Ηλεκτρονική που εδώ και χρόνια αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης. Φυσικά και όχι!
Όμως η διαφήμιση μπορεί να μην ξεχνιέται, δεν σημαίνει βέβαια το ίδιο και για τη εταιρεία. Αφού η πορεία της διαπραγμάτευσης πέρυσι και οι τραγικές της συνέπειες οδήγησαν την εταιρεία στην πτώχευση.
Η εξέλιξη της Ηλεκτρονικής μάλιστα, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, στέλνει κι ένα ακόμα μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία στήνει επικοινωνιακό κλίμα σφοδρής σύγκρουσης με την Τρόικα ενόψει της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης της οικονομίας.
Και όπως ήταν αναμενόμενο, οι χρήστες του twitter συμπάσχουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο σε όλη αυτή την κατάσταση που δημιουργείται από το κλείσιμο της Ηλεκτρονικής.
Δείτε, λοιπόν, τα tweets:
Μην δείξει άλλη αγάπη, είδαμε τι έγινε με την Ηλεκτρονική Αθηνών.. https://t.co/YJgmobEMYy
— Marinos Kostantinos (@deanmarin) April 14, 2016
Δεν πέρασε φαίνεται η λιτανεία έξω από την Ηλεκτρονική Αθηνών! pic.twitter.com/66GHg7JHe3
— Νίκος Παπαδάκης (@nspapadak) April 14, 2016
https://twitter.com/SotirisOr/status/720487550020923395
Πότε θα γίνει συναυλία "συμπαράστασης" της @HarisAlexiouNet για
απολυμένους της #Ηλεκτρονικη_Αθηνων ;
Έργο @atsipras pic.twitter.com/xFpG3YkyzK— Democracy (@DemocracyTrue) April 14, 2016
Εκτος απο την Ηλεκτρονικη Αθηνων ο Συριζα εκλεισε το Μινιον και τον Κλαουδατο
— megalosgazmas (@megalosgazmas) April 13, 2016
Παιδιά στην Ηλεκτρονική Αθηνών ,
συγγνώμη αλλά δεν φοράτε κόκκινα γάντια pic.twitter.com/SutojGnU0f— i-kouk (@ikouks) April 13, 2016
Να δουλεύεις στην Ηλεκτρονική Αθηνων, με πατερα αγρότη στην Χίο και να ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ για να μην πληρώσεις ΕΝΦΙΑ.
— Δημόσιος Υπάλληλος (@Tou_Dhmosiou) April 13, 2016
Δεν μπορώ ακόμα να χωνέψω ότι χαρίστηκαν 78+ εκατομμύρια σε πρόστιμα στην Ηλεκτρονική που χτες βάρεσε κανόνι.
— sesikar (@sesikar) April 14, 2016
έκλεισε η Ηλεκτρονική και μόνο η Βαγενά έφερε το θέμα στη βουλή pic.twitter.com/0lYrzs1GpB
— Sersemis (@vasilisxatzis13) April 14, 2016
ΔΙΑΒΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
http://www.mononews.gr/apistefto-i-megaliteri-diakinisi-narkotikon-ston-kosmo-ine-ipothalassia/38229
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
- Ζάππειο: Κράτος εν κράτει η διαχείρισή του;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.