• Business

    Pasal Development: Καλεί Έκτακτη ΓΣ στις 9 Ιανουαρίου για εκλογή ΔΣ

    • NewsRoom


    Η εταιρία Pasal Development ανακοίνωσε, ότι κατόπιν της από 13.12.2019 παραίτησης του ανεξάρτητου µη εκτελεστικού µέλους του ΔΣ καθώς και µέλους της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, κ. Παναγιώτη Τρομπούκη από το Διοικητικό Συμβουλίου  και την Επιτροπή Ελέγχου της Εταιρίας, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε στη συνεδρίασή του στις 17 Δεκεμβρίου 2019 την εκλογή της κ. Αικατερίνης Λοΐζου.

    H θητεία της κ. Λοΐζου θα διαρκέσει έως την επόμενη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης από αυτή για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα µε το νόμο και το άρθρο 22 του Καταστατικού της Εταιρίας.

    Παράλληλα η εταιρία καλεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα εκλέξει το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή Ελέγχου.

    Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιανουαρίου.

    Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα συνέλθει την 9η Ιανουαρίου 2020, ηµέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πµ στην έδρα της, στο Ηράκλειο Αττικής, επί της οδού Προβελεγγίου αρ. 6, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

    1) Ανακοίνωση εκλογής νέου προσωρινού ανεξάρτητου µη εκτελεστικού µέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος µέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

    2) Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός ανεξάρτητων µη εκτελεστικών µελών.

    3) Εκλογή Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα µε το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.

    Σε περίπτωση µη επίτευξης της απαιτούμενης κατά το νόμο και το καταστατικό απαρτίας κατά την ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιανουαρίου 2020 καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 16η Ιανουαρίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πµ, στην έδρα της εταιρείας. Σημειώνεται ότι δε θα δημοσιευθεί νεότερη πρόσκληση σύμφωνα µε το άρθρο 130 παρ. 2 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει.



    ΣΧΟΛΙΑ