• Business

    Πανίσχυρος τραπεζίτης της Goldman Sachs σε ρόλο DJ σε φεστιβάλ με τους Metallica και την Dua Lipa

    Ο DJ D-Sol (David Solomon) στα decks στο Μαϊάμι τον Φεβρουάριο του 2020, φωτογραφία: bloomberg

    Ο DJ D-Sol (David Solomon) στα decks στο Μαϊάμι τον Φεβρουάριο του 2020, φωτογραφία: bloomberg


    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs, David Solomon, ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ Lollapalooza που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Σικάγο του Ιλλινόις, μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο ράπερ Machine Gun Kelly και οι τραγουδίστριες Doja Cat και Dua Lipa.

    Τον όνομα του περιλαμβάνεται μεταξύ των μουσικών που αναγράφονται στο πρόγραμμα που κυκλοφόρησαν οι διοργανωτές της τετραήμερης εκδήλωσης, όπου θα συμμετέχουν επίσης θρυλικά συγκροτήματα όπως οι Metallica και οι Green Day. Κατά τα προηγούμενα χρόνια, στο γνωστό φεστιβάλ έχουν εμφανιστεί πολλά σημαντικά ονόματα, από τον Paul McCartney μέχρι τους Pearl Jam και τον Kendrick Lamar.

    Ο Solomon, ο οποίος ξεκίνησε ως DJ με το όνομα D-Sol, προτιμά τώρα να χρησιμοποιεί το όνομα του στη σκηνή. Από τότε που ανέλαβε την κορυφαία θέση στη Goldman Sachs, έχει παίξει σε διάφορες εκδηλώσεις υψηλού προφίλ, όπως το πάρτι του Super Bowl και μία εκδήλωση της Amazon.com το 2019.

    Ωστόσο, η εμφάνιση του Solomon στο Lollapalooza, όπου συμμετέχουν δεκάδες μπάντες και ονόματα της μουσικής σκηνής, αντιπροσωπεύει το πιο ξεχωριστό φεστιβάλ της μουσικής βιομηχανίας που έχει λάβει μέρος μέχρι τώρα ο τραπεζίτης της Wall Street, του οποίου οι προηγούμενες εμφανίσεις ήταν σε μεγάλο βαθμό σε πάρτι με ελίτ προσκεκλημένους ή σε εταιρικές εκδηλώσεις.

    Όπως μια φιλανθρωπική συναυλία στο Χάμπτονς τον Ιούλιο του 2020, όπου η θέση στάθμευσης είχε κόστος έως και 25.000 δολάρια και το πάρτι που διοργάνωσε το Sports Illustrated πριν από το Super Bowl LVI τον περασμένο μήνα, με δισεκατομμυριούχους παρευρισκόμενους όπως ο Jeff Bezos και ο Josh Harris.

    Το όνομα του CEO της Goldman Sachs, David Solomon, εμφανίζεται με μικρά γράμματα στην αφίσα του φεστιβάλ Lollapalooza
    Το όνομα του CEO της Goldman Sachs, David Solomon, εμφανίζεται με μικρά γράμματα στην αφίσα του φεστιβάλ Lollapalooza

    Πέρα από τις εμφανίσεις του ως DJ, ο 60χρονος Διευθύνων Σύμβουλος της Goldman Sachs έχει στο βιογραφικό του και την υποκριτική, υποδυόμενος τον εαυτό του σε μία σύντομη εμφάνιση που είχε στη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου Showtime, “Billions”.

    Το Lollapalooza, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1991, προσελκύει ένα ευρύ κοινό, φέρνοντας καλλιτέχνες που παίζουν ροκ, ποπ, χιπ-χοπ και ηλεκτρονική χορευτική μουσική, με εισιτήρια γενικής εισόδου που ξεκινούν από 350 δολάρια. Προσέλκυσε έως και 385.000 θεατές το 2021, σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις του Σικάγο.

    Το φετινό φεστιβάλ έχει προγραμματιστεί για τις 28-31 Ιουλίου στο Grant Park του Σικάγο. Δεν έχει οριστεί ακόμη η ώρα εμφάνισης του Solomon.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ένας 16χρονος ύποπτος για τις κυβερνοεπιθέσεις στη Microsoft και σε άλλους τεχνολογικούς κολοσσούς



    ΣΧΟΛΙΑ