ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαλυπτικό: Μετοχές αξίας 34 εκατ. ευρώ κατέχουν οι 5 CEO’s και άλλα 8 ανώτερα στελέχη των ελληνικών τραπεζών
Στην αύξηση της τιμής-στόχου για την μετοχή του ΟΠΑΠ στα 16 ευρώ ανά μετοχή, έναντι 14,60 ευρώ προηγουμένως, επαναλαμβάνοντας τη σύσταση «αγορά», προχώρησε σε έκθεσή της Optima Bank.
Η αύξηση της τιμής-στόχου, σύμφωνα με την Optima Bank στηρίζεται στην ανοδική αναθεώρηση των προβλέψεών της για τα κέρδη του Οργανισμού την περίοδο 2022-2024, χάρη στην εντυπωσιακή απόδοση της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του 2021.
Με βάση την υπόθεση ότι δεν θα υπάρξουν νέα lockdowns στην Ελλάδα, η Optima Bank σημειώνει ότι το μοντέλο προεξοφλημένων ταμειακών ροών δίνει δίκαιη τιμή 20 ευρώ ανά μετοχή για τον ΟΠΑΠ. Ωστόσο λόγω της αυξανόμενης ανησυχίας για ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας τους επόμενους μήνες, προχωρά σε ένα discount 20%.
Ακόμη κι έτσι, όμως, όπως σημειώνει η Optima, η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 39% της μετοχής από τα τρέχοντα επίπεδα.
Διαβάστε επίσης:
EAB: Προκήρυξη για την πρόσληψη 333 εργαζόμενων ορισμένου χρόνου
ΤτΕ: Στα 9,2 δισ. ευρώ το πρωτογενές έλλειμμα στο α’ εξάμηνο του 2021
Συνεργασία Edenred – Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αυστραλία λόγω πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Δήμας: Η Ελλάδα ενισχύει τη συνδεσιμότητα και τον ρόλο των λιμένων στους ευρωπαϊκούς διαδρόμους μεταφορών
- F1 Kίνα, δοκιμές: Ο Αντονέλι έγραψε ιστορία
- Τι προβλέπει η συμφωνία ΕΑΣ – Τσέχων για την παραγωγή πυρομαχικών στο Λαύριο – Ολες οι λεπτομέρειες του deal
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.