• Business

    ΟΠΑΠ: Στο 46,86% το ποσοστό του Sazka Group, συμμετείχε στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος

    • NewsRoom
    Κάρελ Κόμαρεκ, μέτοχος ΟΠΑΠ

    Κάρελ Κόμαρεκ, VALEA FOUNDATION, μέτοχος ΟΠΑΠ


    Στο 67,68% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου, εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών, ανήλθε η συμμετοχή στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος που ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

    Μάλιστα, στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο μεγαλύτερος μέτοχος του ΟΠΑΠ, η Sazka Group, του επιχειρηματία Κάρελ Κόμαρεκ, με αποτέλεσμα το τρέχον ποσοστό συμμετοχή του να ανέρχεται στο 46,86% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

    Αναλυτικα η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ:

    Ο ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι 2.110 μέτοχοι ανταποκρίθηκαν θετικά στο πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος (scrip dividend), επιλέγοντας να επανεπενδύσουν στην εταιρία, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο πρόγραμμα να ανέλθει στο 67,68% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών.

    Σημειώνεται ότι το Sazka Group, ο μεγαλύτερος μέτοχος στον ΟΠΑΠ, επίσης επέλεξε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επανεπένδυσης με το σύνολο των μετοχών που ελέγχει. Ως αποτέλεσμα της πλήρους συμμετοχής στο πρόγραμμα επανεπένδυσης, το τρέχον ποσοστό συμμετοχής του Sazka Group ανέρχεται σε 46,86% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.

    Την Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή του μερίσματος και ταυτόχρονα 1.700.334 νέες μετοχές θα τεθούν σε διαπραγμάτευση.

    Διαβάστε επίσης

    ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στη δημοσιότητα το ενημερωτικό δελτίο για το ΚΟΔ έως 250 εκατ. ευρώ – Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης

    Aegean: Γιατί οι αναλυτές της AXIA βλέπουν να έρχεται re-rating στη μετοχή με περιθώριο ανόδου 46%



    ΣΧΟΛΙΑ