ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αμοιβή έως 5 εκατ. λίρες σε μετρητά από την προσωπική του περιουσία προτίθεται να προσφέρει ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες «που θα επιτρέψουν την ακύρωση της παραγγελίας 107 επιπλέον αεροσκαφών της Airbus από την εταιρεία easyJet με συνολικό κόστος £4.500.000.000 (4,5 δισεκατομμύρια λίρες), που η easyJet αδυνατεί να πληρώσει».
Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «όποιος διαθέτει σχετικές πληροφορίες μπορεί να στείλει e-mail με πλήρη εμπιστευτικότητα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ο Sir Στέλιος θα αξιολογήσει τις πληροφορίες.
Η σχετική ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια καταγγελιών του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, ήδη από το τέλος Μαρτίου 2020, σχετικά με τη σχεδιαζόμενη αγορά νέων αεροσκαφών της Airbus από την εταιρεία easyJet».
Δείτε την πλήρη δήλωση του Στέλιου Χατζηιωάννου (στα αγγλικά)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΕΝΕΝ: Σύσκεψη για τα προβλήματα των ναυτικών στα RO/RO με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
- Η MSC πήρε πέντε επιβατηγά πλοία της Moby σε πλειστηριασμό με 229,9 εκατ. ευρώ
- Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι πρέπει να τρέξουν να υποβάλουν αίτηση τις επόμενες 48 ώρες
- Αλέξης Τσίπρας: Το μανιφέστο της «Ιθάκης» – Έρχεται νέο κόμμα στον ορίζοντα;