• Business

    Ο Όμιλος Motor Oil στο πλευρό του πρωταθλητή Εμμανουήλ Καραλή

    • NewsRoom
    Ο Όμιλος Motor Oil στο πλευρό του πρωταθλητή Εμμανουήλ Καραλή

    Εμμανουήλ Καραλής


    Ο Όμιλος Motor Oil, ως υπεύθυνος και ενεργός εταιρικός πολίτης, αναγνωρίζει την σημασία του αθλητισμού ως εργαλείου κοινωνικής συνοχής και ενδυνάμωσης των νέων και υλοποιεί δράσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

    Σε αυτό το πλαίσιο, και μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Φροντίζω», και συγκεκριμένα του «Φροντίζω» για τον Αθλητισμό, ο Όμιλος προχωρά σε χορηγική συνεργασία με τον κορυφαίο αθλητή του άλματος επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλή.

    Στηρίζοντας σταθερά τους αθλητές στην πορεία τους για νέες κορυφές, ο Όμιλος Motor Oil στέκεται δίπλα στον Εμμανουήλ Καραλή, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

    Ο Εμμανουήλ Καραλής γεννήθηκε στις 20/10/1999 στην Αθήνα. Με τον αθλητισμό ασχολείται από το 2012 και εκτός από το άλμα επί κοντώ, έχει ασχοληθεί με το τάε κβο ντο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το κολύμπι.

    Πέρσι, αναδείχθηκε δευτεραθλητής Ευρώπης κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2016 έσπασε τρεις φορές το παγκόσμιο ρεκόρ και ψηφίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ολυμπιακή Επιτροπή ως ο καλύτερος νέος αθλητής της Ευρώπης, από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα, στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Τον Μάρτιο του 2017 έγινε ο νεαρότερος Ευρωπαίος αθλητής που συμμετείχε σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο αγώνισμα του επί κοντώ και ο νεότερος Έλληνας άνδρας που αγωνίστηκε στην διοργάνωση, στην ιστορία του θεσμού.

    Το 2018, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ, κατάφερε να πάρει το Παγκόσμιο ρεκόρ έφηβων και έγινε ο πρώτος Έλληνας που έχει παγκόσμια ρεκόρ σε δυο κατηγορίες παίδων και έφηβων. Κορυφαία του διάκριση είναι η τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Στον ελεύθερο του χρόνο, του αρέσει να παίζει κιθάρα και να ζωγραφίζει. Τέλος, έχει υπάρξει δότης μυελού των οστών.

    Ο αθλητισμός αναδεικνύει σημαντικές αξίες του Ομίλου Motor Oil και αποτελεί βασικό κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, όπως η σκληρή δουλειά, η επιμονή, η πειθαρχία, η προσπάθεια και κυρίως το ήθος. Είναι αξίες που η κοινωνία μας έχει ανάγκη σήμερα, για ένα μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για όλους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

    Στο πλευρό του Εμμανουήλ Καραλή, Φροντίζοντας για τον Αθλητισμό.

    Διαβάστε επίσης:

    TUI: Ισχυρά κέρδη με βοήθεια από Ελλάδα – Εν αναμονή της απόφασης για delisting από Λονδίνο

    Lamda Development: Συστάθηκε Επιτροπή Βιώσιμης Ανάπτυξης

    Oι απειλές στην Thenamaris, η παράνομη διακίνηση ιρανικού πετρελαίου και οι ποινικές διώξεις



    ΣΧΟΛΙΑ