ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το μυστήριο με την παρουσία του ελικοπτέρου στον Αργολικό Κόλπο δίπλα στη θαλαμηγό της βασιλικής οικογένειας του Εμίρη του Κατάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας το ελικόπτερο μετέφερε τον πρίγκιπα της Αγγλίας Κάρολο, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η αλήθεια που δεν χωράει αμφισβήτηση είναι, πως το ελικόπτερο που βρισκόταν στον Αργολικό Κόλπο κοντά στη βασιλική θαλαμηγό, είναι της SEAJETS με επιβάτη τον Μάριο Ηλιόπουλο.
Αυτό που παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο είναι οι σχέσεις και οι επαφές του Μάριου Ηλιόπουλου με τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ.
Τέτοιες συναντήσεις συνήθως δεν είναι τυχαίες…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σκοτεινή ντίβα – Ιστορίες παγκόσμιας προδοσίας»: Η Κάλλας, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος και άλλες προσωπικότητες σε ένα τρίτομο βιβλίο
- Η Aston Martin υπογράφει το δικό της σπίτι στο Τόκιο
- Ο «άλλος» Μάκης, η διήγηση του Πλεύρη για τον Χαφτάρ, η ζήλια των Γάλλων, το «ώπα – ώπα» της Κίμπερλι, τα παράπονα της Κατερίνας και τα πούρα της οργής
- Q&R: Το πλάνο Πασχαλάκη-Σωτηράκου για ανάπτυξη και έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό
