ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εν πλω συνεχίζονται τα γυρίσματα για την ταινία του Μπραντ Πιτ με τίτλο The Riders.
Μετά την Ύδρα και το κέντρο της Αθήνας, τα γυρίσματα συνεχίζονται στη θάλασσα, αφού σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1, η εταιρεία SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου έχει ναυλώσει ένα συμβατικό πλοίο για τα γυρίσματα.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, έχει ναυλώσει για τέσσερις ημέρες ένα πλοίο, το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες της ταινίας που πρωταγωνιστεί ο αστέρας του Χόλιγουντ.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Στην πλατεία Κοτζιά ο Μπραντ Πιτ για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας (βίντεο)
Μάριος Ηλιόπουλος: Προχωρά σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ
Ευθύνες, επιλογές, λάθη: Γιατί ο Παναθηναϊκός σκορπίζει απογοήτευση;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Δείχνει την Ρωσία για τις επιθέσεις κατά του Signal
- Αραγτσί: Δεν ξέρουμε ακόμα αν οι ΗΠΑ είναι σοβαρές ως προς τη διπλωματία
- Δρ. Αυγερινοπούλου για την Σύμβαση Mercator: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία της ψηφιακής διακυβέρνησης των ωκεανών
- Τραμπ: Η ακύρωση του ταξιδιού στο Πακιστάν δεν σημαίνει επανέναρξη του πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.