• Business

    Νίκος Λούστας στο mononews για τη δίωξη του Γιώργου Νίκα: Η εταιρεία είναι ανεξάρτητη από τους οικονομικούς επενδυτές της

    Νίκος Λούστας, επικεφαλής της Megas Yeeros

    Νίκος Λούστας, επικεφαλής της Megas Yeeros


    Για τη δίωξη του Γιώργου Νίκα στις ΗΠΑ, μίλησε στο mononews, ο Νίκος Λούστας, βασικός μέτοχος και συνέταιρος με τον Γιώργο Νίκα στη Mega Yeeros.

    Ο κ. Λούστας, αναφέρει πως ο Γιώργος Νίκας, είναι οικονομικός επενδυτής στην εταιρεία, όπως και άλλοι, μεταξύ των οποίων του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη εξέλιξη, δεν επηρεάζει τη λειτουργία της εταιρείας. Επίσης τονίζει ότι ο ρόλος του κ. Νίκα στα διοικητικά πράγματα ήταν περιορισμένος, παρότι κατέχει τη θέση του προέδρου στο διοικητικό συμβούλιο.

    Η πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου της επιχείρησης ανήκει στον Νίκο Λούστα.

    Χαρακτηριστικά σημειώνει πως ο Γιώργος Νίκας, δεν ασχολήθηκε ποτέ ενεργά με τα επιχειρηματικά πράγματα της Mega Yeeros, ούτε στην Ελλάδα ούτε και στις ΗΠΑ από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι και σήμερα. Η κύρια δραστηριότητά του, εξάλλου προσθέτει είναι στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται σε μόνιμη βάση.

    Ωστόσο, ο κ. Λούστας επισημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη, να ζητηθεί η παραίτησή του Γιώργου Νίκα από το ΔΣ, ενώ επισημαίνει πως η εταιρεία οφείλει να διαφυλάξει τα συμφέροντα των μετόχων της όπως και του κ. Νίκα.

    Από εκεί και πέρα υπογραμμίζει ότι οι εργασίες της Mega Yeeros προχωράνε κανονικά και η επενδυτική δραστηριότητα συνεχίζεται απρόσκοπτα. «Δεν απασχολεί την καθημερινότητα της εταιρείας το αν ένας μέτοχος πρέπει να αποδείξει σε μια άλλη ήπειρο τι κάνει. Επενδυτής εκεί, επενδυτής και σε εμάς».

    Τέλος εκφράζει τη ευχή του να έχει αίσιο τέλος η «περιπέτεια» για τον συνέταιρό του.



    ΣΧΟΛΙΑ