ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισαν να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, με αποτέλεσμα τα πλοία να παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της χώρας μέχρι και την Παρασκευή (19 Μαΐου).
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (16 Μαΐου) η ΠΝΟ, η 48ωρη απεργία που ξεκίνησε από το πρωί της Τρίτης και θα έληγε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τελικά θα συνεχιστεί μέχρι και τις 24.00 το βράδυ της Παρασκευής.
Παράλληλα, σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της, η Ομοσπονδία τονίζει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα επειδή δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά της για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των ναυτεργατών, ενώ παράλληλα εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση κατηγορώντας την ως ανυποχώρητη και αδιάλλακτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξανδρος Εξάρχου προσκεκλημένος του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Κένεντι Σέντερ
- Η Σύρος αποτελεί νέο προορισμό για την εταιρεία κρουαζιέρας MSC
- ΕΛΤΑ: Διεθνείς συνεργασίες με Amazon και Temu – Όλα όσα προβλέπει ο στρατηγικός σχεδιασμός 2025-2027
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Επαναγορά μετοχών μέχρι 1 εκατ. δολάρια