• Business

    Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE κοντά στον Έλληνα Γιατρό και Φαρμακοποιό

    • NewsRoom


    Η εταιρεία DEMO τον μήνα Σεπτέμβριο είχε ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια που αφορούν τον Έλληνα Γιατρό και Φαρμακοποιό. Το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου η DEMO έλαβε μέρος το 5ο Συνέδριο «Το φαρμακείο στην Υγεία και την Ομορφιά-Παρόν και μέλλον» στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η DEMO είχε δυναμική παρουσία στην 1η Ημερίδα «Αύριο ένα νέο επάγγελμα».

    Στα συνέδρια αυτά οι συμμετέχοντες γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το stand της εταιρείας και να ενημερωθούν για 3 ιατροτεχνολογικά της προϊόντα:

    • To Newsept total, το μοναδικό διάλυμα φακών επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού
    • το Rinophar, διάλυμα φυσιολογικού ορού για την μύτη, τα αυτιά και τα μάτια
    • To Newsept Eyes (οφθαλμικές σταγόνες μιας δόσης). Το νέο αυτό προϊόν συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι, ανακουφίζει τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, την χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία.

    Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει ο φαρμακευτικός σύλλογος Κορινθίας. Η DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας.



    ΣΧΟΛΙΑ