• Business

    Ιονική Ξενοδοχειακή: Στις 7 Απριλίου ξεκινά η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης

    • NewsRoom
    Hilton


    Στις 7 Απριλίου 2017 (ημέρα Παρασκευή) πρόκειται να ξεκινήσει η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης της εταιρείας Home Holdings για τις μετοχές της εταιρείας «Ιονική Ξενοδοχειακή» που δεν ελέγχει ήδη, έναντι τιμήματος 10,02 ευρώ/μετοχή.

    Η περίοδος αποδοχής κατά τη διάρκεια της οποίας οι Μέτοχοι μπορούν να δηλώνουν την αποδοχή της Δημόσιας Πρότασης λήγει στις 5 Μαΐου 2017 με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα, δηλαδή διαρκεί συνολικά τέσσερις εβδομάδες.

    Σημειώνεται ότι η υποχρεωτική δημόσια πρόταση αφορά στην απόκτηση του 2,73% του μετοχικού κεφαλαίου της Ιονικής Ξενοδοχειακής που δεν ελέγχει ήδη.

    Το Πληροφοριακό Δελτίο, ως εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, καθώς και οι δηλώσεις αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, θα διατίθενται δωρεάν, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, σε όλα τα εν Ελλάδι υποκαταστήματα της «Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε.», από την 7η Απριλίου 2017 και καθ’ όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης.

    Επίσης, οι μέτοχοι θα μπορούν από τις 07.04.2017 και καθ’ όλη τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης, να λαμβάνουν αντίγραφα του Πληροφοριακού Δελτίου, από την έδρα του Συμβούλου του Προτείνοντος, ήτοι της Τράπεζας Eurobank Ergasias Α.Ε. (Διεύθυνση Investment Banking & Principal Capital Strategies) (ο «Σύμβουλος»), στην οδό Φιλελλήνων 10, 10557, Αθήνα.

    Επίσης, το Πληροφοριακό Δελτίο θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 7η Απριλίου 2017 σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Συμβούλου, www.eurobank.gr, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (http://www.ionianhe.gr/Page/) και στην ιστοσελίδα της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών, Εκκαθάρισης, Διακανονισμού & Καταχώρησης www.helex.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: PwC: Η μισθολογική ισότητα στην Ελλάδα παραμένει χαμηλή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην ανακρίτρια κατά της διαφθοράς ο Σταύρος Θεοδωράκης για τους λογαριασμούς του Γιάννου Παπαντωνίου 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Bofa Merrill Lynch: Γιατί κάνει ξαφνική επίθεση στις ελληνικές τράπεζες. Χωρίς ουσιαστικές μεταβολές οι τιμές τους στο ΧΑ



    ΣΧΟΛΙΑ