• Δελτία Τύπου

    Home Holdings: Στο 98,99% αυξήθηκε το ποσοστό συμμετοχής στην Ιονική Ξενοδοχειακή

    • NewsRoom


    Η διοίκηση της εταιρείας Home Holdings ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης για το σύνολο των κοινών, ονομαστικών μετοχών αξίας 8,63 ευρώ/μετοχή της εταιρείας «Ιονική Ξενοδοχειακή», με την ολοκλήρωση της οποίας, το ποσοστό της αυξήθηκε στο 98,99%.

    Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος αποδοχής της δημόσιας πρότασης είχε ξεκινήσει την Παρασκευή (7 Απριλίου 2017) και έληξε την Παρασκευή (5 Μαΐου 2017). Κατά τη διάρκειά της, 26 μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη δημόσια πρόταση, προφέροντας συνολικά 229.499 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 1,71% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

    Η Home Holdings και τα συντονισμένα πρόσωπα δεν απέκτησαν μετοχές της εταιρείας «Ιονική Ξενοδοχειακή», μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, κατά το διάστημα από τη δημοσιοποίηση της δημόσιας πρότασης μέχρι και τη λήξη της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης.

    Επομένως, μετά την ολοκλήρωση της εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης των προσφερόμενων μετοχών, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο πληροφοριακό δελτίο, η Home Holdings θα κατέχει συνολικά 13.268.562 μετοχές οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 98,99% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

    Πρόσθετες μετοχές της «Ιονική Ξενοδοχειακή» που τυχόν αποκτήσει η Home Holdings μετά τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής μέχρι και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της ως άνω εξωχρηματιστηριακής μεταβίβασης δεν περιλαμβάνονται στο ανωτέρω ποσοστό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τράπεζες: Tι πρέπει να κάνουν από εδώ και στο εξής οι τραπεζίτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ξένους επενδυτές «διατίθεται» το 1,7% της Folli Follie

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Goldman Sachs: Σε τι θα διαφέρει ο «αγώνας δρόμου» στα commodities αυτή τη φορά



    ΣΧΟΛΙΑ