• Business

    Ραντεβού με την Exxon Mobil στο παλάτι του Εμίρη του Kατάρ

    Qatar

    O εμίρης του Κατάρ, σεΐχης Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al-Thani


    Τετ α τετ με τον Εμίρη του Κατάρ είχε ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του ενεργειακού κολοσσού Exxon Mobil Corp, Ντάρεν Γουντς χθες στην Ντόχα.

    Το ραντεβού δόθηκε στο παλάτι του Εμίρη και στο επίκεντρο των διαβουλεύσεων τέθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του εμιράτου QNA.

    Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε την ώρα που οι σχέσεις της χώρας με τις υπόλοιπες αραβικές στον Περσικό Κόλπο έχουν  επιδεινωθεί, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχίες σχετικά με τις ενεργειακές εξαγωγές του εμιράτου.

    Οι παραπάνω αραβικές χώρες κατηγορούν το Κατάρ ότι υποστηρίζει την εξτρεμιστική τρομοκρατία, ενώ το εμιράτο απορρίπτει τους ισχυρισμούς αυτούς.

    Σύμφωνα με το QNA, ο Εμίρης, Σείχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ αλ Θανί συναντήθηκε με τον Γουντς, αλλά και τον γενικό διευθυντή της ExxonMobil Qatar, Αλιστέιρ Ρούτλετζ στο παλάτι Αλ-Μπαχάρ.

    «Στην διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν τις σχέσεις διμερούς συνεργασίας, αλλά και τα μέσα που απαιτούνται για να την διευρύνουν, λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα» ανέφερε χαρακτηριστικά το QNA.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το μεγάλο κόλπο της εφορίας – Κρυφά συνεργεία ελεγκτών κάνουν απόβαση σε Αιγαίο – Αργοσαρωνικό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ο Larry Ellison έγινε πλουσιότερος κατά 5 δις δολάρια σε δύο ημέρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΕΗ: Μέχρι 100 ευρώ τον χρόνο εξοικονομεί όποιος μετέχει στα εκπτωτικά προγράμματα



    ΣΧΟΛΙΑ