• Business

    Νέα CEO στην ΕΤΑΔ η Ηρώ Χατζηγεωργίου 

    • NewsRoom
    Παναγιώτης Μπαλωμένος, Πρόεδρος ΕΤΑΔ

    Παναγιώτης Μπαλωμένος, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., Εκτελών χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΑΔ


    Την Ηρώ Χατζηγεωργίου, στέλεχος με 20 χρόνια εμπειρία στο real estate, επέλεξε η κυβέρνηση να βάλει στο τιμόνι της ΕΤΑΔ.

    Την είδηση που μετέδωσε το mononews στις 10 Νοεμβρίου επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

    Με θητεία 19 χρόνων στη Lamda Development και σχεδόν δυόμιση χρόνων στη Noval Property, θα κληθεί να διαχειριστεί την αξιοποίηση πάνω από 70.000 δημόσιων ακινήτων, εκ των οποίων το 1/3 και πλέον είναι καταπατημένα, καθώς και καυτά ζητήματα όπως η υπόθεση Μαντωνανάκη.

    Συγκεκριμένα, η Ηρώ Χατζηγεωργίου είναι επικεφαλής στρατηγικής ανάπτυξης στην ΑΕΕΑΠ του ομίλου Βιοχάλκο, ενώ στη Lamda εργάστηκε από το 2002, κατέχοντας, μεταξύ άλλων, τις θέσεις της asset manager, της senior development manager και της director αναψυχής των malls της εταιρείας, ενώ σπούδασε στο Cornell University των ΗΠΑ. Στην εταιρεία μπαίνει βέβαια φρέσκος αέρας και εμπειρία από έναν άνθρωπο της αγοράς, αλλά χέρι βοηθείας θα δώσει και ο εντεταλμένος σύμβουλος, Παναγιώτης Μπαλωμένος, ο οποίος έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής από τη μέχρι τώρα θητεία του στην ΕΤΑΔ και παραμένει αναπληρωτής διευθύνουσας συμβούλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελληνικοί Χυμοί: Οι επιδόσεις στην πρώτη χρήση υπό τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο

    ΕΚΤΕΡ: Ανέλαβε νέο έργο 7,5 εκατ. ευρώ

    Διόδια: Έρχονται αυξήσεις έως 9% – Το χρονικό των διαπραγματεύσεων μεταξύ υπουργείου και παραχωρησιούχων



    ΣΧΟΛΙΑ